Slik konfigurerer SS7 for en MTP Ankomst

Slik konfigurerer SS7 for en MTP Ankomst


Signalsystem Number 7 (SS7) er en vanlig form for telekommunikasjon pakkesvitsjing. Kommunikasjonsnett må konfigureres med SS7 å tillate Voice over Internet Protocol (VOIP) telefonsamtaler. Message Transfer Part (MTP) overgang forekommer når en datapakke ikke kan overføres til sin opprinnelige bestemmelsessted. Datapakken er slått eller skiftes over til en annen ruting eller kommunikasjonskanal. Konfigurere et nettverk programvare og maskinvare for å håndtere MTP overgang forhindrer forsinkelser og forstyrrelser for VOIP trafikk.

Bruksanvisning

Hardware endringer i konfigurasjon

1 Oppgrader nettverk brytere til klasse 5 brytere for å håndtere SS7 trafikk.

2 Installere flere VOIP gatewayer slik at MTP overgangen er alltid mulig hvis en gateway mislykkes.

3 Forbedre nettverksytelsen ved å legge til mer nettverkskabler eller rutere for å øke den tilgjengelige båndbredden. Nettverksovervåking er lik trafikkstyring; det forbedrer bare effektiviteten av datastrømmen gjennom et nettverk opp til den maksimale kapasiteten til nettverket.

Programvare endringer i konfigurasjon

4 Oppgradering fra nettverksprogramvare bruker MTP2 til M2PA protokoller. Ifølge "Signaling System # 7, utgave 7" av Travis Russell, "denne protokollen blir brukt i stedet for MTP2 og støtter også funksjoner av MTP3, slik som innhenting av data for overgang fremgangsmåter."

5 Slik konfigurerer SS7 for en MTP Ankomst

Congestion kontrollmekanismer stoppe strømmen av data når nettverket er overbelastet.

Implementere lunger kontrollmekanismer. Disse mekanismene hindre en melding kilde fra å sende flere meldinger enn mottakeren kan håndtere.

6 Bruk maksimal overføringsenhet oppdagelse av kontrollerne for å se etter meldinger som er for lang til å bli rutet riktig. Hvis mange meldinger er for lang til å bli rutet riktig, reduseres standarddatapakkestørrelsen.

7 Bytt til Real Time Protocol (RTP) for å tildele sekvensnummer til hver datapakke. Konfigurere rutere for å sjekke pakkesekvensen nummerering. Hver pakke blir identifisert med et sekvensnummer. Dersom den neste datapakken ikke blir mottatt, eller sekvensnumre er funnet å mangle, vil systemet mottar dataforespørsler en overgang for å fortsette strømmen av datapakker.

8 Opprettholde en liste over IP-adresser i bekken kontroll overføring protokollen (SCTP) liste. Ta med alle nye datamaskiner og data-porter, slik at SCTP gjenkjenner alle mulige rutealternativer.

Hint

  • Signale programvare installert en forskjellige signalmoduser tillater hver signaleringspunkt til å være konstant informert om tilstanden til de andre signal noder. Dette tillater sine ruting datatabeller å bli oppdatert automatisk via signal management software, bedre kommunikasjon pakke rutinger på MTP overgang.
  • Bruk Sigtran protokoller for å håndtere SS7 meldinger over IP-nettverk.
  • VOIP bruker IP-adresser i et nettverk. Administrere IP-adresse bruken slik at VOIP service ikke er tapt på grunn av mangel på IP-adresser.