Slik konfigurerer UPS

Legge til en avbruddsfri strømforsyning (UPS) til datamaskinen din er en flott måte å innlemme en fail-safe for å beskytte dine data i tilfelle strømbrudd. Mens batterilevetiden på en gjennomsnittlig UPS er vanligvis ikke lenger enn noen få minutter, gir det god nok tid til å lagre data og riktig slå av datamaskinen. Sette opp en UPS på en Windows-basert datamaskin innebærer å installere de nødvendige driverne for enheten og sette opp et enkelt strømplan.

Bruksanvisning

1 Koble USB-kabelen fra avbruddsfri strømforsyning til en ledig USB-port på datamaskinen. Vent noen få øyeblikk for Windows til å finne enheten. Windows vanligvis vil automatisk installere riktige drivere. Hvis Windows ikke ble installert drivere for enheten, eller hvis UPS kom med en driver plate, setter du inn platen i datamaskinen, og følg instruksjonene på skjermen for å installere driverne.

2 Trykk på "Windows" og "R" -tastene samtidig for å vise en dialogboks Kjør.

3 Skriv "powercfg.cpl" i Kjør-boksen og trykk "Enter" -tasten. Dette vil åpne Strømalternativer i et nytt vindu på skjermen.

4 Klikk "Opprett en Power Plan" på venstre panelet.

5 Klikk "Power Saver" og skriv "UPS Plan" i "Plan Name" -feltet.

6 Klikk på "Next" -knappen nederst. Dette vil laste en skjerm som viser grunnleggende innstillinger for planen, som innebærer da å slå av skjermen og når du skal sette datamaskinen i dvalemodus. Du kan la disse innstillingene på standard eller kan endre dem ved å klikke på rullegardinmenyene og klikke den nye innstillingen.

7 Klikk på "Create" -knappen nederst. Dette vil ta deg tilbake til Velg en strømplan skjerm. Dette vinduet vil nå inneholde den nyopprettede UPS plan.

8 Klikk på "Endre planinnstillinger" ved siden av "UPS Plan". Klikk på "Endre avanserte strøminnstillinger." Dette vil laste et "Strømalternativer" dialogvindu på skjermen.

9 Klikk på "Endre innstillinger som for tiden ikke tilgjengelig" link. Dette vil tillate deg å forandre på alle innstillingene i dialogboksen nedenfor. Alle innstillingene i dialogboksen inneholder to seksjoner. For å konfigurere UPS-relaterte innstillinger, vil du endre innstillingene ved siden av "On Battery." Standardinnstillingene er designet for å tilby en balanse mellom ytelse og strømsparing. Endre en innstilling til dine preferanser ved å klikke på rullegardinmenyen og klikke et tilgjengelig alternativ. Hvis du vil gjenopprette tilbake til standardinnstillingene, kan du klikke på "Restore Plan Defaults" -knappen.

10 Klikk på "Apply" -knappen for å lukke "Avanserte innstillinger" Dialog. Dette vil ta deg tilbake til hoved Rediger planinnstillinger vinduet. Klikk på "Lagre endringer" knappen for å lagre og lukke. Endringene trer i kraft umiddelbart. I tilfelle strømbrudd utløser avbruddsfri strømforsyning for å ta over, vil den nylig opprettede strømplan aktivere automatisk.