Slik konfigurerer Zone Alarm for en Remote Desktop

The Zone Alarm brannmur er en populær brannmur program som er svært følsom og kan brukes til å forbedre sikkerheten til nettverkstilkoblingen. Hvis du har til å arbeide fra en ekstern plassering via VPN (virtual private nettverk), vil Zone Alarm brannmur ikke tillate deg tilgang til nettverket fra en ekstern plassering med mindre datamaskinen har blitt lagt til i brannmurinnstillingene. Det tar bare et øyeblikk å konfigurere Zone Alarm for en remote desktop. Du kan legge til så mange forskjellige steder som du ønsker.

Bruksanvisning

1 Åpne Alarm sikkerhetsinnstillinger Zone ved å klikke på "Start" knappen i Windows. Velg "Programmer". Velg "Zone Labs." Velg "Zone Labs Security" alternativet.

2 Velg "Firewall" alternativet som er plassert på venstre side av Zone Alarm panel. Klikk på "soner" -kategorien.

3 Velg "Legg til" alternativet nederst i vinduet for å legge til et nytt sted.

4 Endre "sonen" til "Trusted" i IP-innstillingene vinduet.

5 Skriv inn IP-adressen til det eksterne skrivebordet som du vil tillate tilgang. IP-adressen må være hentet fra den eksterne stasjonære datamaskinen ved å åpne MS-DOS-ledeteksten på datamaskinen og skrive "ipconfig / all".

6 Skriv inn et unikt navn for ekstern tilkobling, slik at det kan identifiseres i nettverket. Klikk "OK" for å lagre IP-adresseinnstillingene for det eksterne skrivebordet.

7 Klikk på "Apply" for å aktivere de nye innstillingene og gi tilgang.