Slik kontakter AOL Kundeservice

Slik kontakter AOL Kundeservice


Hvis du noen gang har prøvd å komme i kontakt med America Online for å få teknisk støtte, er du klar over hvor frustrerende opplevelsen kan være. Støtten AOL gir er bare tilgjengelig for sine betalende medlemmer, og online-støtte er ikke tilgjengelig for medlemmer med sitt laveste priset planer. Dette kan gjøre det vanskelig å få teknisk støtte for AOL Web-postprogram, nettside eller programmer.

Bruksanvisning

1 Besøk hjelpesiden som AOL har skapt (se lenke i Resources). Denne siden vil tillate deg å søke etter løsninger på problemer du har med sin programvare. Det inkluderer artikler som kan hjelpe deg med direktemeldinger, e-post, sikkerhet, mobiltelefon tilgang, AOL Radio og videoer.

2 Klikk på linken nederst på AOL hjelpesiden som sier "Kontakt oss" hvis du ikke finner løsningen på problemet ditt på AOL hjelpesiden.

3 Chatte med en levende person er mulig hvis du har en av Midpriced eller premium medlemskap planer med AOL, inkludert AOL Basic Dial-Up eller AOL Internett-tilgang Essentials kontoer. Begge tilbyr 24/7 teknisk support ved hjelp av chat link, eller gjennom AOL programvaren ved hjelp av kundestøtte kobling på verktøylinjen. AOL Dial-Up Advantage omfatter også dette hjelpe alternativet, men gratis og rimeligere kontoer ikke gi deg tilgang til live online kundesupport.

4 Ring en AOL help desk ansatt på (800) 827-3338. Husk at bare betalende medlemmer av AOL har tilgang til denne gratis teknisk støtte linje. Den automatiserte tjenesten vil be om brukernavn og bekrefte at du er et betalende medlem før tilbyr deg teknisk støtte.