Slik kontakter Ebay Customer Support

Det er sant at eBay bestreber seg på å gjøre sitt nettsted så brukervennlig som mulig. Det finnes sider på sider med emner med omfattende og helhetlig svar på nesten alle spørsmål du kan ha når det gjelder bruk av eBay. Men spørsmålene er like unik som folk som spør dem. Derfor er det uunngåelig at noen, et sted vil til slutt har et spørsmål hjelpesider kan ikke svare på. Hvis dette skjer med deg, må du kontakte eBay kundestøtte.

Bruksanvisning

Hvordan vi kan kontakte eBay Customer Support

1 Logg inn på eBay med ditt brukernavn og passord (se Ressurser nedenfor).

2 Velg "Help" -kategorien.

3 Klikk på "Kontakt oss". Du kan finne denne linken på en side i hjelpeseksjonen.

4 Se på de mulige hjelpeemner. Velg den som passer til din situasjon fra rullegardinlisten.

5 Klikk på "Fortsett".

6 Bestem et underemne. Du vil bli bedt om å velge minst ett og kanskje to, avhengig av problemet. Når du har valgt underemne (r), klikk på "Fortsett".

7 Les materialer som følger med. Den informasjonen du trenger kan finnes på eBay hjelp site sted. Vet at eBay vil gi deg linker til de potensielle svar på spørsmålet ditt. Klikk på disse linkene og lese de tilsvarende sidene. Hvis spørsmålet ditt er besvart der, vil du ikke trenger å kontakte kundeservice. Men hvis du fortsatt ikke ser svaret du trenger, bør du fortsette med å kontakte kundesupport.

8 Klikk på "Send oss ​​en epost" linken.

9 Skriv inn et varenummer i det aktuelle feltet hvis spørsmålet ditt er om et bestemt punkt eller oppføring. Hvis ikke, skriv spørsmålet eller problemet i spørsmålet boksen.

10 Klikk på "Send". Du har nettopp kontaktet eBay kundestøtte.

11 Vent en dag eller to. Deretter vil eBay sende deg en e-post med et svar på spørsmålet ditt, men det kan ikke skje med en gang. Vær tålmodig. Svarene er vanligvis mottatt i løpet av få dager når du først kontaktet kundeservice.

Hint

  • For å finne ut mer om hvordan du kan kontakte eBay kundestøtte, kan du gå til eBay hjelpesiden (se Ressurser nedenfor).
  • Vær på vakt mot identitetstyver. Hold personlig informasjon til deg selv når du arbeider med andre eBay-brukere og endre passord så ofte du kan. eBay prøver hardt for å beskytte dine personlige opplysninger, så hjelpe dem ut ved å ta disse tiltakene.