Slik kontakter Farmville Customer Support

Slik kontakter Farmville Customer Support


Du må kontakte Zynga kundestøtte for eventuelle problemer du har knyttet til Farmville. Zynga er spillgiganten bak Facebook-spill som Farmville, Mafia Wars, CafeWorld og andre. Enten du trenger hjelp til å fullføre en oppgave eller et program er låst opp, vil Zynga kundestøtte hjelpe deg å navigere problemet og få deg spille igjen. Zynga tilbyr bare online og e-poststøtte for problemer som ikke er relatert til fakturering. Hvis du har en fakturerings relatert problem, ringe (800) 762-2530.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Zynga støtteområde (lenke i Resources).

2 Les gjennom listen over vanlige kundestøttespørsmål og svar under "The hottest spørsmål og svar for Farmville" i rødt på venstre side av websiden for å se om ditt spørsmål allerede er besvart. Hvis du ikke ser spørsmålet ditt, skriv spørsmålet ditt i søkefeltet under "Eller finne svarene ved å søke" i grønt på høyre side av siden. En liste over besvarte spørsmål som best er knyttet til spørsmålet ditt vises.

3 Klikk "Send oss ​​en epost" under Få svar i grønt hvis spørsmålet ditt ikke vises i listen over søkeresultater.

4 Klikk på de aktuelle rullegardinmenyene og felt for å legge inn mer informasjon om spørsmålet ditt for å hjelpe trakt informasjonen til den aktuelle støttegruppen. Du har også muligheten til å laste opp en JPG skjermbilde av problemet.

5 Skriv inn din e-postadresse eller Zynga kontoinformasjon og sjekke e-post eller Zynga står for et svar innen 48 timer.