Slik konverterer ASX-filer til MP3-format

Hvis du har noen ASX videofiler som du ønsker å kle og bruke bare som lydfiler, kan du konvertere ASX-filer til MP3-format. Det er noen video til Audio Converter programmer som gjør denne type konvertering, men en enkel måte å gjøre det er online med Media-Konverter. Media-Konverter er et nettsted som tilbyr gratis online filkonvertering for mange forskjellige filformater. Med Media-Konverter, kan du raskt konvertere ASX-filer til MP3-format uten kostnader.

Bruksanvisning

1 Åpne opp nettleseren av valget på datamaskinen. Gå til nettsiden til Media-Konverter (se Ressurser) for å komme i gang med konverteringen.

2 Kontroller at du er på standard "Local Filkonvertering" fanen. Klikk "Bla gjennom" for å fylle "File" feltet med ASX-filen du vil konvertere.

3 Oppdater inndataformatet utvalget til ASX. Den auto-deteksjon mekanisme av nettstedet kan allerede har oppdaget ASX som filtype for deg. Klikk på rullegardinmenyen for å gjøre noen endringer.

4 Finn de to rullegardinmenyene under reklame. Dette er for utvalget output format. Klikk på den andre rullegardinmenyen og velg MP3. Dette vil gjøre den første rullegardinmenyen forsvinner.

5 Finn "OK" -knappen til høyre og klikk på den for å starte konverteringen. Skjermen vil oppdatere og endre flere ganger som den behandler. En nedlasting linken vil vises på skjermen når den er ferdig. Bruk linken for å få din MP3-fil på datamaskinen din.