Slik konverterer AVI til UMD

Slik konverterer AVI til UMD


Sony PSP håndholdte spillkonsoll har muligheten til å avspille video tatt opp i UMD filtypen. Mens det er mange filmer som allerede er tilgjengelig i UMD-format, kan du ha videofiler som allerede finnes på datamaskinen din som du ønsker å konvertere fra standard AVI-format til en forlengelse PSP kan kjenne igjen og spille. Det finnes flere forskjellige AVI til UMD-konvertering verktøy allment tilgjengelig på Internett for deg å bruke.

Bruksanvisning

1 Slik konverterer AVI til UMD

Åpne en web-surfing program og gå til et nettsted som tilbyr en AVI til UMD konvertering verktøy som for eksempel "PSP Movie Creator" eller "Allok Video Converter" (se Ressurser nedenfor). Finn nedlastingslenke på midten av skjermen og klikker på den. Vent et nytt vindu skal vises, og klikk deretter på "Lagre fil".

2 Slik konverterer AVI til UMD


Vent til konvertering verktøyet er ferdig nedlastet, og deretter gå til mappen på datamaskinen hvor de nedlastede filene er lagret. Dobbeltklikk på installasjonsfilen du lastet ned og klikk deretter på "Kjør" når et nytt vindu som spør om du er sikker på at du vil kjøre programmet.

3 Slik konverterer AVI til UMD


Klikk på "Jeg godtar" knappen når lisensavtalen for sluttbrukere vises på skjermen. Klikk på "Next" -knappen, og klikk deretter på "Install" for å starte installasjonen. Vent til installasjons baren for å fylle og klikk deretter på "Close" -knappen.

4 Slik konverterer AVI til UMD


Naviger til skrivebordet på datamaskinen og dobbeltklikker på ikonet for AVI til UMD konvertering program. Klikk på "File" og velg deretter "Open" alternativet. Naviger gjennom datamaskinens mapper og dobbeltklikk på AVI filen du vil konvertere.

5 Klikk på "Spill It" knappen og vent til programmet for å avslutte konvertere filen til UMD-format. Sett inn minnekortet fra PSP i datamaskinens kortleser. Klikk på "Overføring til PSP" -knappen for å overføre UMD-filen fra datamaskinen til minnekortet. Sett inn minnekortet tilbake i PSP for å se filmfilen UMD.

Hint

  • Programvareverktøy som lar deg konvertere filer fra AVI-format til UMD-formatet vil ikke skille mellom en film og et opphavsrettsbeskyttet film fil fra en DVD. Det kan være i strid med ulike lover om opphavsrett å kopiere en DVD-film til UMD-formatet i den hensikt av å se på PSP håndholdt konsoll.