Slik konverterer Brother tekstbehandlingsfiler til Word

Slik konverterer Brother tekstbehandlingsfiler til Word


Konvertering filformater alltid krever en viss grad av tålmodighet og selvironiske humor. Denne spesielle oppgaven med å konvertere Brother tekstbehandlingsfiler til Microsoft Office Word-filer kan gjøres. Vær advart: Det finnes fallgruver, forholdsregler og, selvfølgelig, de "vi fulgte alle trinnene og det fortsatt ikke fungerer" problemer.

Brother tekstbehandlingsfiler lagres ikke som en vanlig tekstfil. En konvertering må skje for å ta den unike Brother tekstbehandling språk og port til et språk som de fleste moderne tekstbehandlere vil forstå. Ifølge Brother, den beste plass for dette er ASCII eller tekstfiler. De fleste Brother tekstbehandlere hadde evnen til å eksportere filer til tekst eller en .txt-fil forlengelse.

Bruksanvisning

1 Sett disken inn på Brother Word Processor diskettstasjon.

2 Når WP Index vises, velger du "Meny" valg. Meny vises.

3 Bruk piltastene til å velge "Konverter" valg, og deretter velger du "RETURN". CONVERT skal være uthevet.

4 Velg pil ned for å vise neste meny.

5 Pil opp eller ned for å velge riktig valg viser konvertering fra en .wpt fil til en ASCII eller txt-fil format.

6 Pil opp eller ned til den riktige filen og velg "RETURN".

7 Skriv filen til en IBM-kompatibel disk.

8 Sett inn disken med den konverterte filen til den personlige datamaskinen.

9 Start Microsoft Word.

10 Velg "File" -menyen og deretter "Open". (I nyere versjoner av Microsoft Word velger du "Office-knappen" i øvre høyre hjørne, deretter "Open".) Den "Åpne" dialogboksen vises.

11 Kontroller at "Filtype:" ". Alle Word-dokumenter" feltet er satt til

12 Bla til diskettstasjonen og velg .txt-fil som ble opprettet. Velg "Open" knappen.

Hint

  • Hvis en Brother Word Processor er utilgjengelig til å konvertere filene, anbefaler Brother kontakter Pivar Conversion tjenester. Pivar belaster en per disk avgift og tilbyr kvantumsrabatter. Pivar belaster $ 20 til $ 40 per disk avhengig av disken. Den har arbeids eldre maskiner som benyttes for konverteringer samt tilpasset programvare som nøyaktig konverterer all formatering.
  • Før du starter denne oppgaven gjør at Brother Word Processor disk er en IBM-kompatibel diskett. Etiketten vil ha en DS på disken etiketten. Hvis den ikke har denne betegnelsen det er en proprietær diskett som bare vil fungere med en Brother Word Processor enhet og en personlig datamaskin vil ikke gjenkjenne disken.
  • Konvertering av filer til tekst eller ASCII-format fjerner alle spesialtegn og mest formatering. Filer vil vanligvis trenge betydelig redigering etter eksport.
  • Kontroller at antivirusprogramvaren kjører før du åpner noen ukjente filer.