Slik konverterer Cue fil til AVI

Slik konverterer Cue fil til AVI


En fil med CUE utvidelsen er enten en lyd- eller videofil ment å spilles direkte fra en CD eller DVD. Fordi filformatet er spesielt designet for å kjøres fra en disk, er det mer komplisert å konvertere den til et mer universelt format som en AVI-fil. En fil som bruker CUE format kan ikke direkte konverteres til AVI video format, men må først bli overført til en ISO disk image-fil og deretter endret til AVI-format.

Bruksanvisning

1 Slik konverterer Cue fil til AVI

Åpne en nettleser og gå til et nettsted som tilbyr en ISO etableringen program som "Trolldommen" (se Ressurser nedenfor). Klikk på programmets nedlastingslenke. Vent til nettsurfing program for å åpne et nytt vindu med spørsmål om hva du vil gjøre, og klikk deretter på "Lagre fil" -knappen.

2 Minimer nettleser vindu og naviger til mappen der de nedlastede filene er lagret. Dobbeltklikk på ISO programmets installasjonsfil, og klikk deretter på "Kjør" hvis et nytt vindu som spør om tillatelse til å fortsette. Klikk på "Next", og klikk deretter på "Install". Vent til programmet for å fullføre installasjonen, og klikk deretter på "Finish" -knappen. 3 Slik konverterer Cue fil til AVI


Gå tilbake til datamaskinens skrivebord og dobbeltklikk på ISO verktøyets ikon på skrivebordet. Klikk på "File" og velg deretter "Ny" alternativet. Klikk på "Ny CD / DVD bilde». Finn CUE filen du vil konvertere i panelet på nedre venstre side av vinduet. Klikk på navnet på CUE filen og dra den over til panelet på høyre side av vinduet. Klikk på "Lagre" og velg deretter lagre CUE filen som en ISO-image.

4 Slik konverterer Cue fil til AVI


Lukk ISO verktøy og gå tilbake til nettleseren. Naviger nettleseren til et nettsted som tilbyr en ISO til AVI konverteringsverktøy som "Xilisoft DVD Ripper" (se Ressurser nedenfor). Last ned installasjonsfilen og deretter dobbeltklikker du på den. Følg instruksjonene på skjermen for å installere konverteringsverktøy. Åpne verktøyet når den er ferdig installert.

5 Slik konverterer Cue fil til AVI


Klikk på "File" -knappen og velg deretter "Open ISO filer" alternativet. Finn ISO-filen du opprettet tidligere, og klikk på den. Klikk på "Open" knappen. Klikk på "Browse" -knappen ved siden av "Destination" overskriften og finne mappen der du vil den konverterte filen som skal opprettes. Klikk på "handling" knappen øverst i vinduet, og klikk deretter på "Start Ripping" for å konvertere ISO-fil til AVI-format.

Hint

  • Lag en sikkerhetskopi av den opprinnelige CUE filen før du begynne å konvertere det i tilfelle en av konverteringsproblemer lider en programvarefeil og filen er tapt eller ubrukelig.
  • Mange CUE filer er for lyd- eller videoprogrammer som er opphavsrettslig beskyttet. Pass på at du ikke kopierer noen filer som har opphavsretten eller du kan potensielt få juridiske konsekvenser.