Slik konverterer Cue filer til MP3-filer

APE-filer, som inkluderer CUE forlengelse (i henhold til MP3-Converter.biz), blir ofte brukt med "Monkey Audio." Formatet er svært nyttig på grunn av sin evne til å komprimere lyd uten betydelig tap av kvalitet. Men mens dette formatet er nyttig for digital audio opptak og miksing på en datamaskin, er det ikke ideelt for avspilling på iPod og andre MP3-enheter. Å konvertere høykvalitets APE-filer til MP3-filer, trenger du en spesiell omformer program. Heldigvis, med riktig programvare og riktige skritt, konvertering kan oppnås i løpet av få minutter.

Bruksanvisning

1 Last ned "Magisk APE til MP3 Converter" (se Ressurser for link). Husk, CUE filer er en undergruppe av APE forlengelse, så dette converter vil fungere med CUE-formatert lyd. Omformeren er gratis for en prøveperiode, men gjentatt, vil langvarig bruk krever kjøpet. Forsiktig: Mens noen andre freeware omformere eksisterer, de ofte bære spyware eller er pepret med irriterende bugs. The Magic APE til MP3 Converter ble testet og gitt en "100% ren" vurdering av Softpedia, en hederlig nedlasting leverandør,

2 Dobbeltklikk på den nylig lastet ned "ape2mp3.exe" filen og følg instruksjonene på skjermen for å installere den omformer programvare.

3 Åpne Magisk APE til MP3 Converter-programvare etter at programmet er ferdig installert.

4 Klikk "Add Files", som ligger nær toppen venstre side av skjermen, og er merket med en stor mappeikonet. Et nytt vindu åpnes etter at du har klikket på.

5 Bruk det nye vinduet for å bla gjennom filer på datamaskinen din, på jakt etter CUE filen du ønsker å konvertere. Klikk "OK" når du har valgt CUE filen. Pass på at du husker plasseringen av mappen som inneholder CUE filen, fordi den nylig konverterte MP3-fil vil bli lagret i samme mappe.

6 Velg "Til MP3" fra listen over konverteringsalternativer, og klikk på "Konverter" -knappen som ligger like under "Add Files" -knappen.

7 Vent et øyeblikk mens programmet automatisk konverterer filen; konvertering tar vanligvis mindre enn ett minutt. Ved ferdigstillelse vil en dialogboks dukke opp spørsmål om du ønsker å se den nylig konverterte filen; Klikk "Ja" for å se filen eller "Nei" for å fortsette med å konvertere flere CUE filer.