Slik konverterer Digital Editions

Slik konverterer Digital Editions


Digital Editions er en ebook reader fra Adobe-programvare som også er et grensesnitt for å laste ned og organisere ebøker og andre digitale publikasjoner kjøpt på nettet. Filer lastet inn i Adobe Digital Editions-programmet er digital rights management - beskyttet, noe som betyr at du kun kan bruke dem på godkjente enheter og et lite antall datamaskiner. For å kunne bruke digitale utgaver ebøker på andre enn de som er godkjent av Adobe enheter, må du først konvertere ebook til en PDF-fil, og deretter konvertere PDF til din eBok leseren passende format.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Adobe Digital Editions Converter (se Ressurser).

2 Start Adobe Digital Editions Converter når installasjonsprogrammet er fullført.

3 Start Adobe Digital Editions program. Dobbeltklikk for å velge en bok og åpne den til den første siden.

4 Klikk på "Søk" -knappen i Editions Converter programvinduet Adobe Digital.

5 Klikk "Next". Klikk "Bla gjennom". Skriv inn et filnavn for output filen og velg lagringssted. Klikk på "Lagre" -knappen.

6 Klikk "Next", og klikk deretter på "Capture" -knappen. Vent noen minutter for konverteringsprosessen å fullføre behandlingen. PDF-filen åpnes automatisk i ditt standard PDF visningsprogram. Lukk PDF-leser.

7 Klikk på "Online eBook Converter" eller "2ePub" linken (se Ressurser).

8 Klikk "Velg fil" eller "Bla gjennom". Klikk for å velge PDF-filen er opprettet av Adobe Digital Editions Converter program, deretter klikker du "Open". Klikk på "Last opp filer" -knappen hvis du bruker 2ePub.

9 Klikk for å velge riktig ebook format for din foretrukne enheten fra "Target eBook Reader" drop-down menyen eller "Konverter til andre formater" linker.

10 Skriv inn et tall inn i Add Border (i cm) tekstfeltet for å legge til en ramme på hver side i eBok filen. Hopp over dette trinnet hvis du bruker 2ePub.

11 Klikk på "Konverter File" -knappen eller "Konverter filer til ePub" linken. En ny side vises, indikerer stadium av behandlingen i filkonvertering. Klikk på filnavnet og klikk på "Lagre" for å lagre som utgang ebook format på datamaskinen.