Slik konverterer e-post til Adobe PDF

Slik konverterer e-post til Adobe PDF


PDF (Portable Document Format) er en konvertering format som brukes til å endre utskriftsmateriale til en fil som kan leses av alle brukere med en PDF lesing program, for eksempel Adobe Acrobat. Noen av de mer populære PDF skrive programmer er de Acrobat applikasjoner, også produsert av Adobe Systems. Du kan konvertere dokumenter og annet utskriftsmateriale, for eksempel e-postmeldinger, til Adobe PDF ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Installer en av Adobe Acrobat programmer til datamaskinen din. Mens de følgende trinnene bruker Acrobat Standard, gjelder den samme prosessen til de to andre programmene (Pro og Suite). Før du kjøper et av programmene, vurdere gratis prøveversjon av Pro tilgjengelig fra Adobe Systems nettside.

2 Logg inn på e-postkontoen, og åpne meldingen du vil skrive ut. Følgende trinn bruker Gmail som en referanse, men de fleste andre e-postleverandører bruke en lignende prosess. Klikk på "Skriv ut" -knappen eller velg "Skriv ut" fra den aktuelle rullegardinmenyen.

3 Bruk "Skriver" -menyen og velg "Adobe PDF" alternativet. Klikk på "Skriv ut" -knappen. Denne handlingen vil åpne en egen "Lagre som" -vinduet. Klikk på "Look in" menyen for å velge en mappe der du vil lagre den konverterte e-post. Skriv inn et navn for PDF inn i "File name" feltet og klikk på "Lagre" -knappen for å fullføre prosessen med å konvertere e-post til Adobe PDF.