Slik konverterer en FLV-fil til en film CD

Slik konverterer en FLV-fil til en film CD


FLV flash videofiler spilles ikke på mange DVD-spillere selv om noen nyere modeller vil imøtekomme standard video datamaskin. Hvis du ønsker å sikre at platens kompatibilitet med DVD-spillere, må du konvertere FLV videofiler til et format CD-brenneren kan bruke til å lage en SVCD film med et standardformat som kommer inn i de fleste nyere DVD-spillere. Flere programvarealternativer er tilgjengelige, både gratis og for kjøp, for å hjelpe deg å oppnå denne oppgaven.

Bruksanvisning

Konvertering Fil

1 Last ned og installere gratis Any Video Converter fra en online programvare kilde som CNET.com eller TuCows.com. Start programvaren. Video Converter programvarepakker ofte er tilgjengelig gratis å prøve, men vannmerke videoutgang filen før du betaler for å registrere programmet. Any Video Converter er grunnleggende versjonen er gratis og ikke vannmerke filene.

2 Klikk på "File" og deretter "Legg til video" og velg filen. Du kan gjøre det lettere å finne ved å velge FLV som filtype og deretter bla vinduet viser bare FLV-filer. Velg filen og klikk "Åpne".

3 Velg "File" og deretter "Set Output Folder" for å velge en målmappe for filen. Gjør det til en tom mappe slik at du kan overføre filer lettere til filmen CD senere.

4 Velg "DVD video NTSC Movie" I "Profil" -menyen øverst til høyre.

5 Klikk på "Konverter" -knappen øverst på siden. Vent til programvaren for å avslutte konvertere filen. Lagre MP4-fil opprettet i arbeidsmappen.

Brenne SVCD

6 Åpne DVD / CD-brenner programvare som fulgte med DVD / CD-brenner. Nero og Roxio programvare begge har evnen til å lage video-CD-er (SVCD-er) fra standard MP4-filer.

7 Velg menyen for å brenne CD-er, og velg programmet elementet fra menyen for å lage video CD-er. Klikk på elementet.

8 Laste MP4-filen du laget med Any Video Converter-programvare i CD-film skaperen. Sørg for MP4-filen ikke er for stor til å passe på CD. Programvaren vil fortelle deg at når du laster den opp.

9 Velg konvertitt alternativet og vente på programvare for å konvertere filen og brenne det på din CD.The programvaren vil skape filene du trenger og brenne dem på CD klar til å gå.

10 Test din CD-film. Ikke alle DVD-spillere kan lese CD-versjoner av standard NTSC eller PAL video-fil på en CD. Sjekk for å se om det fungerer på akkurat din spiller.

Alternativ One Step Process

11 Last ned og registrer Total Video Converter-programvare eller annen fullverdig video converter programvare fra CNET.com, Tucows.com eller en annen fri programvare nedlastingsside. Installer programvare og åpne den.

12 Velg "File" og laste opp FLV filen eller filene du vil konvertere.

1. 3 Velg "konvertere" og velg NTSC DVD som output format. Start konverteringsprosessen følge anvisningene og la programvaren gjøre sitt arbeid. Når filen er ferdig, vil brenneren vinduet CD / DVD automatisk dukke opp.

14 Brenne filene du har laget til en SVCD følge instruksjonene programvaren gir.

15 Test CD i DVD-spilleren. Igjen, ikke alle DVD-spillere er i stand til å lese standard NTSC eller PAL DVD-filer som er på en SVCD.