Slik konverterer en RMVB fil til AVI

Slik konverterer en RMVB fil til AVI


Det finnes et stort antall forskjellige typer videofiler tilgjengelig på Internett som hver bruker en annen komprimering rutine for å kutte ned på filstørrelser. Dessverre er ikke alle filtyper kan sees av alle de forskjellige videoavspilling programmer eller brennes på en CD. Hvis du har en fil i lite brukt RMVB forlengelse og ønsker å konvertere den til mer allment kjent AVI-format, kan du bruke noen av video konvertering verktøy som kan bli funnet på Internett.

Bruksanvisning

Slik konverterer en RMVB fil til AVI

1 Last ned en RMVB til AVI konvertering verktøyet program, for eksempel WinAVI eller Ultra RMVB Converter (se lenker i Resources).

2 Slik konverterer en RMVB fil til AVI

Finn nedlastinger delen av AVI konvertering nettsted. Finn koblingen for den nyeste versjonen av programvaren øverst på siden og klikk "Last ned". Velg "Lagre fil" når nettleseren får du opp en sekundær vindu som ber deg bekrefte hvilken handling du ønsker å ta.

3 Vent til AVI konverteringsprogram er ferdig nedlastet, og deretter lukker nettleseren. Klikk "Start" nederst på skjermen, og velg deretter "Min datamaskin". Naviger gjennom mappene på datamaskinen din og finne området der du lastet ned AVI konverteringsprogram.

4 Slik konverterer en RMVB fil til AVI

Dobbeltklikk på filen du lastet ned for å åpne opp installasjonsvinduet. Klikk "Next". Klikk på radio knappen nederst i vinduet merket "Jeg godtar vilkårene" og klikk "Next". Klikk på "Install" for å starte installasjonen. Vent til installasjonen er ferdig helt og deretter dobbeltklikke på det nye ikonet som vises på skrivebordet.

5 Slik konverterer en RMVB fil til AVI


Klikk på pilen ikonet på høyre side av vinduet merket som "AVI". Klikk "Bla gjennom" og deretter navigere til RMVB filen du vil konvertere. Klikk på navnet på filen og klikk "Åpne".

6 Klikk på "Output" og velg plassering på harddisken på datamaskinen der du vil den konverterte filen som skal sendes. Klikk "OK" for å konvertere RMVB fil til AVI-format.

Hint

  • Lag en sikkerhetskopi av den opprinnelige filen før du kjører converter program, i tilfelle programmet svikter og uhell ødelegger den opprinnelige.
  • Mest RMVB til AVI konverteringsprogrammer er bare brukbare uten kostnad for 30 dager eller bare vil konvertere filmer mindre enn 5 minutter lang. Å konvertere lengre filer eller å bruke programmet etter prøveperioden, vil du måtte betale for fullversjonen av programmet.