Slik konverterer et bilde til HTML kode

Med bare noen få utdrag av HTML-kode, kan du legge inn et bilde i en hvilken som helst nettside, e-post eller andre Internett-baserte HTML eller XML-dokument. Selv om du ikke kan "konvertere" et bilde til HTML-kode, kan du lagre bildet lokalt eller på et bestemt Web-adressen og deretter utpeke en plass for det i et HTML-dokument. Du kan også angi hvor mange piksler stor den skulle vises, både vertikalt og horisontalt. Les videre for å lære hvordan å konvertere et bilde til HTML-kode.

Bruksanvisning

1 Velg et bilde. Det kan være hvilket som helst bilde av alle størrelser.

2 Lagre bildet lokalt eller online. Dette betyr at du kan lagre det på datamaskinen eller på en bestemt webadresse. Hvis du vil at andre skal kunne se bildet på nettet, må du laste opp bildet til en webserver. Bruk din nettside server, eller hvis du har ingen nettside, prøv å bruke Picasa eller et annet bilde lagring og deling av programmet. Legg merke til nettadressen der bildet er lagret.

3 Åpne et HTML-dokument. Bruk bildekode og den nøyaktige nettadressen hvor bildet er lagret: <img width = 400>. Dette vil strekke eller krympe den eksisterende bredden av bildet til 400 piksler.

5 Juster høyden på bildet som du ønsker at den skal vises, i form av piksler. For eksempel <img height = 700>. Dette vil strekke eller krympe den eksisterende høyden av bildet til 700 piksler.

6 Kombiner bredde- og høydejustering etter behov. For eksempel <img width = 400 height = 700>.

7 Slå bildet inn en link om ønskelig. Bruk ankerkoden med bildekode innebygd i. For eksempel <a href="&lt;img"> http://website.com "> & lt; img width = 400 height = 700> </a>.