Slik konverterer et filformat fra en PRN til PDF Extension

En PRN filendelsen er en Windows-filformat som lar deg bruke "skriv til fil" alternativet. Du kan konvertere en PRN-fil til PDF-format ved å gi det som en fil av PS forlengelse hvis skriveren er en Postscript-skriver. Du kan deretter kjøre det med et program som Ghostscript.

Bruksanvisning

1 Installer en Postscript-skriverdriver, som er nødvendig for å skape Postscript-filer. Du vil sannsynligvis finne en driver på Windows-CD-ROM. For å installere en Postscript-driver, gå til "Start" -menyen, velg "Innstillinger" og "Skrivere". Klikk "Legg til skriver."

Velg "Apple Laserwriter Plus" eller nærmeste tilsvarende. Når du blir bedt om skriverens plassering, velger du "Lokal skriver" -innstilling, slik at du kan skrive ut til en fil. Ikke gjør denne skriveren til standardskriver.

2 Last ned og installer Ghostscript (ghostscript.com) og GSview verktøy.

Ghostscript er en Postscript-emulering. GSview (pages.cs.wisc.edu/~ghost/gsview/) er et grafisk brukergrensesnitt som brukes på Windows som gjør Ghostscript mer brukervennlig.

3 Installere og sette opp Ghostscript. For å gjøre dette, dobbeltklikk på "GSview" -ikonet og klikk på "Option" knappen. Deretter klikker du på "Advanced Konfigurer." Endre fonter veien til "-dNOPLATFONTS -sFONTPATH ​​=" c: \ windows \ fonts "(uten anførselstegn).

4 Lag grafikkfiler. Du kan først opprette en PDF-fil fra en PRN ved å laste inn Sibelius-fil. Deretter velger du "Skriv ut" fra "Fil" -menyen. Naviger til "Skrivernavn" boksen og velg eksisterende Apple Laserwriter. Etter å ha klikket "Print", vil du bli bedt om å lagre nyopprettede PRN-fil. Lagre filen på skrivebordet for enkel tilgang i fremtiden.

5 Åpne PRN-fil i GSview. For å gjøre dette, velg PRN filen du lagret på skrivebordet.

6 Fra "Fil" -menyen, velg "Konverter". En liste over konverteringsalternativene Ghost vises.

7 Velg "PDFwrite" alternativet. Dette vil effektivt konvertere PRN-fil til PDF-format. Kontroller at oppløsningen er satt til "High". Klikk "OK" når du er ferdig.

Lagre PDF-filen.