Slik konverterer et Word-dokument til en Power Point presentasjon

Slik konverterer et Word-dokument til en Power Point presentasjon


For å konvertere et Word-dokument til en PowerPoint-presentasjon, har du to alternativer. Den første er å kopiere og lime inn informasjon fra Word-dokumentet i en PowerPoint-presentasjon. Selv om dette kan fungere for mindre presentasjoner, blir det kjedelig for større funn. En løsning er å formatere Word-dokumentet slik PowerPoint kan lese den og finne ut hva slags informasjon er å gå der skyv.

Bruksanvisning

1 Åpne Word-dokumentet du vil konvertere til PowerPoint.

2 Dobbeltklikk på en hvilken som helst del av informasjonen du ønsker å være et lysbilde tittel, klikk deretter på "Home" -fanen og deretter "Overskrift 1" fra "Styles" delen.

3 Dobbeltklikk på et element du ønsker å være en punktliste i PowerPoint. Klikk på "Home" -kategorien, og klikk deretter på "Overskrift 2"

4 Lagre dokumentet ved å klikke på "Microsoft Office" -knappen og deretter klikke på "Lagre". Lukk Microsoft Word.

5 Åpne PowerPoint.

6 Klikk på "Office" -knappen og deretter "Open".

7 Klikk på pilen til høyre for "Alle PowerPoint presentasjoner" og klikk deretter på "Alle filer". Finn filen du lagret i Word og klikk "Åpne". PowerPoint vil konvertere Word-dokument til en PowerPoint-presentasjon.

Hint

  • PowerPoint-lysbilder fungerer best når tekst er holdt på et minimum. Konvertere store mengder informasjon fra Word-dokumentet til noen få punkter per lysbilde før du åpner den i PowerPoint. Hvis du ikke teksten kan blø av raset og være vanskelig å håndtere.