Slik konverterer Excel grafikk i PDF-filer

Det er en måte å konvertere bare grafikken i Excel til PDF-filer. Denne prosessen er nyttig når du har et regneark med data og grafikk, og du bare ønsker grafikken. Dette er en måte å sende diagrammer, grafer og andre typer grafiske data til andre i en PDF-format for en mindre, multi-plattform filtype. Det er også nyttig når du skriver ut informasjon og hefter å gå med et Excel-presentasjon eller for å sende til noen som ikke har Excel på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne opp regnearket med grafikk i Excel. Du kan gjøre dette ved å dobbeltklikke på Excel-regneark fra sin beliggenhet mappen, eller du kan klikke på "File" og deretter "Open" fra innsiden Excel. For Excel 2007, må du klikke på "Office" -knappen og deretter "Open" for å åpne opp filer.

2 Velg grafikken ved å klikke på det. Du må sørge for at bare den grafikken du ønsker i PDF-filen er valgt slik at ingenting annet i regnearket blir forvandlet til en PDF-fil.

3 Skriv ut grafikken til Postscript-skriverdriveren. I Excel 2007, klikk på "Office" -knappen og deretter "Skriv ut". I tidligere versjoner av Excel, klikk på "File" og deretter "Skriv ut". I "Print" dialogboksen velger Postscript-skriveren som skriver du vil bruke. Under "Skriv ut hva", velg "Selected". Klikk på "Skriv ut".

Grafikken vil skrive ut til PDF-skriveren og åpne filen opp i Adobe. Du kan bli bedt om et filnavn og en plassering for hvor du vil lagre den nylig konverterte Excel grafisk.

Hint

  • Du kan laste ned en gratis Postscript skriverdriver fra Adobes nettsted. (Se Resources).
  • Du kan også kjøpe og installere novaPDF som en Postscript skriverdriver.