Slik konverterer Fast spiller videoer til Media Player

Slik konverterer Fast spiller videoer til Media Player


Mange filkomprimering typer er proprietære, som betyr at de vil bare kjøre i en programvare spiller laget for denne typen. For å nå dette målet, en fil som er bare laget for å kjøre i Real Media Player vil ikke spille i Windows Media Player. Men, ved hjelp av konvertering programvare, kan du enkelt konvertere en Real Media videofil til en som vil spille i Windows Media Player.

Bruksanvisning

Media-Convert.com

1 Gå til Media-Konverter hjemmeside (se Ressurser for nedlasting link). Klikk på "Velg fil" øverst til venstre på skjermen.

2 Bla gjennom datamaskinens stasjoner til du finner filen du ønsker å konvertere. Dobbeltklikk på filnavnet.

3 Klikk på "Output format" drop-down menyen. Velg "Windows Media Video (WMF)."

4 Klikk "OK" på midten til høyre på skjermen. Tillat nettstedet for å konvertere Real Video-fil til en Windows Media-fil. Konverteringen er en automatisk prosess som kan ta flere minutter.

5 Høyreklikk på den konverterte mediefilen. Velg "Save link as". Linken vil være ved siden av et grønt ikon med en pil ned, og vil ende i ".wmv." Følg instruksjonene på skjermen for å lagre den konverterte videofilen til harddisken.

6 Gå til mappen du lagret den konverterte filen til. Dobbeltklikk på den konverterte filen for å påse at det fungerer. Hvis filen ikke fungerer, gjentar konverteringsprosessen.

AVS Video Converter

7 Gå til AVS nettsted (se Ressurser for nedlasting). Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned AVS Video Converter-programvare.

8 Dobbeltklikk på den nedlastede filen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren.

9 Start AVS Video Converter fra startmenyen fra AVS4YOU mappen. Klikk "Bla gjennom" i hovedvinduet for programmet.

10 Bla gjennom stasjonene og finne filen du ønsker å konvertere. Dobbeltklikk på filen.

11 Klikk "To WMV" fra toppen av hovedvinduet til programmet. I tekstboksen ved siden av "Output File Name", skriv katalogen for den konverterte filen som skal kopieres til.

12 Klikk på "Konverter nå!" nederst til venstre i hovedvinduet for programmet. La program for å konvertere filen.

Ultra RM Converter

1. 3 Gå til aone nettsted (se Ressurser for nedlasting link). Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned Ultra RM Converter.

14 Dobbeltklikk på den nedlastede filen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren.

15 Dobbeltklikk på Ultra RM Converter ikonet på skrivebordet. Når "Vennligst registrer din kopi" vinduer vises, klikker du på "senere".

16 Klikk på "Add Files" øverst til venstre i hovedvinduet til programmet. Bla gjennom stasjonene og dobbeltklikker på filen som skal konverteres.

17 Klikk på "Output Format" drop-down menyen. Velg "General Video" og deretter "WMV -. Windows Media Video"

18 Klikk på "Konverter" -knappen. La program for å konvertere videofilen.

Hint

  • På hovedskjermen til Ultra RM Converter kan du velge videokvalitet, lydkvalitet, bredde / høyde, og størrelsesforholdet på den konverterte videoen. Jo bedre videokvalitet jo større konverterte videoen vil bli.
  • AVS Video Converter plasserer et vanntegn over den konverterte videoen til fullversjonen er kjøpt.
  • RM Converter vil bare konvertere halvparten av en videofil til fullversjonen er kjøpt.