Slik konverterer Filmklipp til WMV

Veksten av små, rimelige videokameraer og PC-redaktører har produsert ulike filmklipp formater. Hvert av dem brukes til å dele video enten gjennom harde media eller internett. Windows Media Video (WMV) er et slikt format. Hvis du har en WMV-spiller, kan det ikke være i stand til å håndtere andre typer filer. Heldigvis har du flere muligheter for å konvertere filmklipp til WMV.

Bruksanvisning

1 Besøk et gratis online omformer som Zamzar, som unngår nedlasting av plass hogging programmer som kan inneholde skadelig programvare. Området kan håndtere bare 100 MB filer eller mindre, og krever en e-postadresse som den kan sende den konverterte WMV. Men har siden en enkel, fire-trinns grensesnitt som gjør konverteringer enkelt for de som ikke er teknisk kyndige. I tillegg kan konverteringer skje fra hvilken som helst datamaskin som er koblet til Internett.

2 Last ned, installere og kjøre et gratis program som Any Video Converter, som ikke har noen filrestriksjonene og tillater konverteringer uten Internett-tilkobling. Dette gjør det nyttig i områder uten nettilgang, for eksempel inne i et jetfly eller når camping. Programmet kan definere grunnleggende konvertering alternativer som audio bit rate og rammestørrelse. Den innebygde spilleren lar forhåndsvisninger av filer før og etter konvertering.

3 Kjøp og kjøre et kommersielt program som Blaze Media Pro, som har en gratis prøveversjon på sin hjemmeside. Programvaren har et videoredigeringsprogram, slik at du kan trimme eller utvide klipp og legge til spesialeffekter som for eksempel tekst overlegg, endre størrelse og rotasjoner. Det kan også ta opp video direkte fra tunere, Web cams og andre video-enheter, slik at umiddelbar konvertering til WMV format. Til slutt, konverteringer direkte til DVD eller CD er tilgjengelig.