Slik konverterer fonter til SWF

Slik konverterer fonter til SWF


Spennende skrifter kan endre en kjedelig nettside til en iøynefallende ett, men HTML krever at alle skriftene du bruker når du oppretter et nettsted er allerede installert på de besøkendes datamaskiner. En av de beste måtene å sørge for at alle brukerne se nøyaktig samme spennende nettsted er ved å konvertere fonter til Flash, ellers kjent som en SWF-fil type.

Bruksanvisning

Hvordan konvertere fonter til SWF

1 Last ned sIFR Font Maker, et gratis program som konverterer true-type fonter til Flash-skrifter, også kjent som SWF skrifter. Lenken ligger i Resources nedenfor. Installer programvare og åpne programmet.

2 Finn True-Type font som du ønsker å konvertere på datamaskinen. Klikk Bla gjennom i programmet for å finne den vanlige skriften (ikke fet eller kursiv). Filen skal ha en forlengelse TTF.

3 Hvis det er kursiv eller fet versjoner av skriften du prøver å konvertere, bruke Bla gjennom-knappen ved siden av disse valgfrie bokser og finne True-Type fonter for disse stilene.

4 Velg de tegnene du vil konvertere. Det er enklest å bruke "alle" -knappen til høyre for boksen for å konvertere hver karakter i True-Type font, men dette kan øke filstørrelsen av Flash font. Hvis filstørrelsen er et problem, kan det være lurt å velge "Basic" -knappen eller velg "Brukerdefinert" og skriv kun de tegnene du vil bruke på nettstedet ditt inn i boksen.

5 Velg målet ved å klikke på "Lagre som ..." -knappen. Velg plasseringen på den lokale datamaskinen der du vil lagre SWF-fil. Når programmet har kjørt ferdig, vil skriften være klar til bruk!

Hint

  • Du kan bruke et program som Microsoft Word til å se gjennom skriftene som er installert på datamaskinen din og sjekke om det er fet eller kursiv versjoner du ønsker å konvertere også.