Slik konverterer HTML til PDF på Mac

Hvis du bruker en Mac-datamaskin du kan konvertere nesten alle dokumenter til en PDF-fil ved hjelp av "Lagre som PDF" alternativet som finnes i Mac-utskriftsalternativer. Hvis du surfer på Internett kan du spare en HTML-webside fra nettleseren. For HTML-filer du har lagret på harddisken, kan du åpne den med TextEdit, Safari eller annen nettleser. Når du bruker dette alternativet husk at det du ser er hva du får. Et program som viser deg bare kode vil bare skape en PDF av koden, ikke en visning av HTML-siden.

Bruksanvisning

1 Finn HTML-dokumentet i Finder hvis du konverterer en fil på datamaskinen din. Hvis du konverterer en side på Internett, gå videre til trinn tre.

2 Hold nede "Control" -knappen, og klikk på filen. Marker "Åpne med" for å avsløre alle dokumenter i stand til å åpne HTML-fil, med Safari og TextEdit. . Velg et program du ønsker og dokumentet åpnes automatisk.

3 Klikk på "File" -menyen. Velg "Skriv ut ..." Utskriftsdialogvindu vil åpnes.

4 Klikk på PDF-knappen nederst i vinduet. Velg "Lagre som PDF".

5 Skriv inn et navn på dokumentet i "Lagre som" -feltet, eller la standardnavnet som det er.

6 Skriv en tittel, forfatternavn, emne og nøkkelord hvis ønskelig. Nøkkelord brukes av enkelte programmer for å hjelpe finne spesifikke PDF-filer.

7 Klikk på "Sikkerhet" knappen hvis du ønsker å passordbeskytte PDF. To sikkerhetsalternativer vil bli tilbudt i PDF sikkerhetsalternativer panel. Du kan kreve et passord for å åpne dokumentet og / eller kreve et passord for å kopiere innhold fra dokumentet. Skriv inn et passord for en eller begge alternativer, og deretter bekrefte passordet i de aktuelle feltene. Klikk på OK.