Slik konverterer HTML til PHP

PHP er et skriptspråk som brukes av webutviklere å legge til dynamisk funksjonalitet og interaktivitet utover det som er tilgjengelig via en enkel kodespråk som HTML. PHP er faktisk ikke sett av en nettleser. I stedet, det er avhengig av HTML for å sende og vise dataene den genererer. PHP kan eksistere side-ved-side til HTML-kode, eller den kan brukes til å generere koden dynamisk på fly. Konvertering av en eksisterende HTML-dokument til PHP-kode innebærer strukturere PHP kodeblokker og skrive PHP script for å generere linjer med HTML.

Bruksanvisning

1 Endre navn på HTML-fil. Hvis filen inneholder forlengelsen av ".html" eller ".htm", webserveren vil forsøke å tolke filen som ren HTML med mindre serveren er spesialkonfigurert. Ved hjelp av Windows, endre navn på HTML-filen slik at den ender i "php", og nettleseren vil korrekt identifisere den.

2 Legge inn HTML i PHP-koden. PHP og HTML kan lett eksistere innenfor samme fil. I de fleste tilfeller trenger ingen endring gjøres i HTML-koden. Helt i begynnelsen av filen enter "<? Php" for å starte PHP-kode blokken. Inne i blokken inkluderer hva PHP-kode du ønsker. Når du er klar til å begynne HTML koden på nytt, skriv "?>" For å lukke blokken. Du kan enkelt bytte frem og tilbake mellom blokkene med PHP eller HTML kode så mange ganger som nødvendig gjennom hele filen.

3 Bruk Echo funksjon å ha PHP generere HTML-kode. Hvis du trenger deler av HTML-koden som blir generert av PHP - for å vise verdien av en variabel, for eksempel - vil du trenger å bruke Echo å generere HTML. Mens du er innenfor en PHP kode blokk, type (Echo ") for å starte Echo-kommandoen. Skriv du HTML kode slik du vil. Hvis du trenger å sette inn en variabel, bryte ut av ekko med en (".), Sett inn variabelnavn ($ _VARIABE) og re-gå inn i Echo "Når du er ferdig med Echo, bruke. (;) (.)" for å lukke funksjon. Et eksempel på en Echo funksjon vil se ut "Echo (Hei mitt navn er" $ _ Name.. "," Uten anførselstegn).

Hint

  • PHP-filer som genererer websider ved hjelp av HTML-koden må inneholde all nødvendig kode for frittstående HTML-filer som header informasjon.
  • Filer som inneholder PHP-koden må være plassert på en webserver med PHP installert for at det skal vises riktig. Kjører en PHP-fil direkte fra harddisken vil ha noen effekt.