Slik konverterer IFO-filer til WMV

IFO-filer er filer som utgjør DVDer. IFOs består av en film eller TV-show, pluss noen tittel filer, menyfiler eller filmforhåndsvisninger som vises på DVD. IFO-filer kan brennes på en annen disk eller spilles på datamaskinen. Hvis du ønsker å bruke en IFO-fil i et annet program, eller overføre IFO-fil til en MP3-spiller eller annen videoenhet, må du konvertere den til en filtype som arbeider i disse programmene, for eksempel WMV.

Bruksanvisning

1 Last ned DVDx. DVDx er en gratis video konvertering programvare som konverterer DVD IFO-filer til flere forskjellige formater, inkludert WMV (se Ressurser). Følg instruksjonene for å installere DVDx på datamaskinen din.

2 Åpne IFO-fil. "Open IFO" er tilgjengelig under "Fil" -menyen. Bla for IFO-filen du vil konvertere, og velg det.

3 Juster inngangsinnstillingene. "Input innstillinger" er tilgjengelig under menyen "Innstillinger" og også vises som en film hjul på menyen under DVDx skjermen. Velg bildefrekvensen for filen. De fleste filmfiler er 23.97, og mange TV-filer er 29.97. Klikk på "OK". Hvis for noe grunn du velger feil bildefrekvens, vil DVDx prøve å automatisk korrigere valget for deg.

4 Juster utgangsinnstillingene. "Output innstillinger" er tilgjengelig under menyen "Innstillinger" og også vises som en filmstripe på menyen under skjermen. Når "Output Settings" -vinduet kommer opp, vil det være en knapp merket "Hele" ved siden av "Max Frame". Klikk på knappen for å justere rammene. Hvis du ikke justere denne innstillingen, vil ikke filen konvertere ordentlig. Klikk på "Apply" og "Output Settings" -vinduet lukkes automatisk.

5 Klikk for å kode. Den kode knappen er på høyre under DVDx skjermen. Den er merket med en rød sirkel. Kodingen fremgang spores på skjermen og en popup vil informere deg når filen konverteringen er fullført.