Slik konverterer IVR til MPEG

IVR-filer er Internett video-opptak filer som vanligvis brukes bare på Realplayer. Hvis du ønsker å være i stand til å bruke IVR-filer i andre programmer eller enheter, kan du konvertere IVR-filer til mer allment kompatibel MPEG-videofiler. Å konvertere IVR-filer til MPEG-filer, må du bruke Realplayer og en video converter program, som freeware program Any Video Converter, konvertere fra IVR til data (DAT), og deretter fra DAT til MPEG.

Bruksanvisning

1 Hvis du ikke allerede har Realplayer på din datamaskin, laste ned og installere det fra Realplayer (se Ressurser). Du må også laste ned Any Video Converter fra CNET Download Center (se Ressurser). Det er freeware, slik at du slipper å betale for det.

2 Start Realplayer og klikk på ">>" knappen på verktøylinjen, som ligger etter "My Library" -knappen. Når du klikker på den vil du få en meny hvor du må klikke "Burn / Transfer".

3 Sett inn en tom CD i CD skrivbar stasjon på datamaskinen. Dra og slipp IVR-filer inn i vinduet på høyre panel. Klikk "Brenn en DVD / VCD" for å brenne IVR-filer til en VCD. Klikk "OK" når den er ferdig, og la VCD i stasjonen.

4 Start Any Video Converter og klikk på "Add File" -knappen for å velge din IVR-fil. Det vil bli oppført som en DAT-fil på VCD i CD-stasjonen.

5 Der det står "Profil" på høyre side av skjermen, bruker du rullegardinmenyen for å velge "MPEG" som output format. Dette vil konvertere DAT-filen til MPEG for deg. Klikk på "Output Folder" knappen nederst til venstre på skjermen for å angi hvor du vil at MPEG-filer som er lagret på datamaskinen.

6 Klikk på "Encode" -knappen som ligger på verktøylinjen. Dette gjør konvertering. Statuskolonnen vil oppdatere å lese "Complete" når filen konverteringen er ferdig. De konverterte MPEG-filer vil være i output-mappen du valgte.