Slik konverterer .jar til mobi

Slik konverterer .jar til mobi


Konvertering eBook filer er en uheldig nødvendighet i disse dager, og det er ikke et brudd på opphavsretten, så lenge du har kjøpt din versjon, og trenger ikke å bryte koding DRM (Digital Rights Management) til å konvertere filen. Amazon Kindle bruker Mobipocket-formatet, men det kan også sees på PDA-er, mobiltelefoner og datamaskiner. En .jar fil er lik en ZIP-fil i at det er en arkivert samling av komprimerte filer. Flere automatiserte metoder finnes for å konvertere en fil fra en Java Archive (JAR) til en Mobipocket-format (mobi).

Bruksanvisning

Calibre

1 Endre hvordan datamaskinen omhandler filtyper. I Windows klikker du "Start", deretter "Control Panel", "Skinn og personalisering" og "Mappealternativer." Klikk på "View" -fanen. Under "Advanced Settings" klikk på "Skjul filetternavn for kjente filtyper" og klar check-merket. Klikk "OK." Apple OS 9 eller senere kommer utstyrt med Automator og er allerede satt til å endre filtyper. Hvis du ikke har Automator, laste det ned fra Apple.

2 Naviger til mappen som inneholder .jar-filen du ønsker å konvertere. Gi nytt navn til filen, endre .jar forlengelsen til ZIP, og trykk deretter på "Enter". Pakk ut ZIP-filen og åpne dokumenter inne, hvis de er i en eBook eller dokumentformatet du er klar til å konvertere. Hvis de er i et annet format, må du endre dem til en .doc, .rtf eller TXT-format.

3 Last ned og installer Calibre. Åpne programmet og klikk på "Legg til bøker" -knappen. Velg din nye zip mappen og klikk "Åpne". Calibre vil automatisk legge alle dokumentene som finnes i arkivet. Bruk "Rediger metadata" for å laste ned sosiale meta og alternative bokomslag. Klikk på "Konverter bøker" -knappen, velg output format som mobi, klikk "OK".

Online File Conversion

4 Endre navn på .jar-filen til en ZIP-fil og pakke ut filene i en mappe.

5 Åpne en elektronisk fil konverter, som DocsPal, og deretter laste opp filer. Hvis filene ikke allerede dokumentere eller eBook filer, endre dem til et format som støttes ved å gi den filtypen.

6 Velg output format som Mobi og klikk deretter på "Send nedlasting linken til min e" alternativet. Klikk på "Konverter" -knappen. Last ned filen når konverteringen er fullført.

Hint

  • Calibre og DocsPal vil ikke konvertere beskyttede materialer. Fjerne DRM regnes som et brudd på Digital Millennium Copyright Act.