Slik konverterer JPEG til Adobe PDF-filer

Slik konverterer JPEG til Adobe PDF-filer


Portable Document Format (PDF) ble opprettet av Adobe Systems for å forenkle distribusjonen av fast-layout filer, for eksempel skjemaer og brosjyrer, over et bredt spekter av operativsystemer og plattformer. Så lenge en datamaskin har gratisprogrammet Adobe Reader installert, kan den vise og skrive ut PDF-filer med letthet. Å lage dine egne PDF-filer, men installerer en av flere programmer spesielt designet for å lagre dokumenter og bilder til formatet. Når du har gjort det, å snu en JPEG til PDF er en rask prosess.

Bruksanvisning

1 Last ned en PDF-program. Adobes Acrobat og PDF Bean PDF4U programmer er to mye brukt kommersielle alternativer, mens den populære CutePDF Writer Acro Software er tilgjengelig gratis.

2 Dobbeltklikk på installasjonsfilen du lastet ned i forrige trinn. Følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren på datamaskinen.

3 Åpne JPEG-filen du ønsker å konvertere til PDF. Du kan åpne filen i et program som støtter formatet, inkludert en nettleser, bildeviser programvare, og gratis Microsoft Paint-programmet som følger med alle versjoner av Windows-operativsystemet.

4 Klikk på "File" i menylinjen øverst på valgte programmet og velg "Skriv ut".

5 Velg navnet på PDF-program (for eksempel "Adobe PDF", "PDF4U Adobe PDF Creator", "CutePDF Writer") fra listen over tilgjengelige skrivere.

6 Klikk på "Skriv ut" eller "OK" -knappen.

7 Gi filen et navn, velg lagringssted, og klikk "Lagre". PDF-filen vil bli opprettet og klar til bruk i løpet av sekunder.