Slik konverterer LIT til TXT

May 4 by admin

LIT er filformatet som brukes for e-bøker som er opprettet for den nå nedlagte Microsoft Reader. Hvis du vil ha tilgang til e-bøker formatert som LIT filer i andre e-boklesere, kan du konvertere dem til tekstfiler som slutter på filtypen TXT. TXT-filer er kompatible med de fleste e-lesere, og du kan lese dem på datamaskinen uten å laste ned spesiell programvare.

Bruksanvisning

1 Besøk ConvertFiles.com og klikk på "Browse" for å laste opp LIT-filen du vil konvertere. Velg "Text" som output format og klikk på "Konverter". Etter konverteringen er fullført, høyreklikker du på linken til den konverterte filen og velg "Lagre som" for å lagre tekstversjonen til datamaskinen.

2 Last ned og installer Calibre fra Calibre-Ebook.com. Klikk "Legg til bøker" for å legge til LIT filen til biblioteket. Velg boken i Calibre og klikk "Konverter Books" for å åpne konvertering menyen. Velg "TXT" som output format og klikk "OK" for å konvertere LIT-formatert bok til tekst.

3 Bruk gratis online dokument converter på Zamzar.com. Klikk på "Browse," velg LIT filen og velg "TXT" fra "Trinn 2" drop-down menyen. Skriv inn e-postadressen du ønsker å motta den konverterte filen, og klikk "Konverter".

Hint

  • Elementer av LIT dokumentets formatering, for eksempel avsnittsavstand, kan bli endret i løpet av konverteringsprosessen.

Related Articles