Slik konverterer Lokal Outlook 2007 til en Roaming Profile

Microsoft Outlook er e-post, kontakter og kalenderprogram knyttet til Microsoft Office produktivitet suite. Elementene som er tilknyttet Outlook kan lagres i et personlig lagring tabell (PST-fil) og tilgang på et senere tidspunkt så lenge filen er til stede. Disse filene kan deretter bli flyttet fra sitt lokale, permanent sted i en roaming-profiler på nettverket.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows Utforsker og finn PST-fil (eller filer), som vanligvis er lagret i mappen Mine dokumenter. En alternativ plassering for PST-filen er C: \ Users (brukernavn) \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook der (brukernavn) er brukerens login.

2 Åpne en egen Windows Utforsker, og naviger til nettverksplassering som huser roaming profil. Dette kan kjennetegnes ved forskjellige bokstaver høyere opp i alfabetet, slik som "M: \" gjennom "Z :."

3 Høyreklikk PST-fil i den opprinnelige Windows Utforsker, og klikk "Kopier". Copy er alltid en sikker metode som bidrar til å unngå å miste filen.

4 Høyreklikk på nettverksplasseringen vinduet og klikk på "Lim inn." Tillate overføring for å fullføre. Overgangsvinduet lukkes når du er ferdig.

5 Åpne Outlook og klikk på "File> Åpne> Outlook datafil." Naviger til nettverksplasseringen der PST-filen ble kopiert. Velg den forekomsten av PST og klikk "Åpne". Endringer i Outlook som kontakter, e-post og avtaler vil spare på roaming PST.