Slik konverterer Lotus Spreadsheets til Excel

Lotus 1-2-3 og Microsoft Excel er to regnearkprogrammer med lignende funksjoner og prosedyrer. Mange bedrifter og enkeltpersoner har flyttet eller planlegger å flytte fra å bruke Lotus 1-2-3 til Microsoft Excel, og konvertere fra den ene til den andre er enkel og rask. Du trenger ikke å oppgi dine data. Microsoft Excel kan åpne Lotus filen og gjøre konverteringen i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Excel.

2 Klikk på "File" og deretter "Open".

3 Klikk på pil ned ved "Files of type" av "Open" -boksen.

4 Velg "Lotus 1-2-3-filer." Naviger til katalogen som inneholder Lotus filer. Filene vil bli notert og du kan klikke på filnavnet du ønsker og klikk "Åpne".
Excel er "Transition formel evaluering boksen" vil kjøre, og alle Lotus formler vil behandle den samme som i Lotus 1-2-3. Dobbeltsjekk noen formler etter konverteringen. Gjør eventuelle justeringer og kontroller dine formler.

5 Klikk "Fil" og deretter "Lagre som" for å lagre filen. Klikk på pil ned ved "Lagre som type" av "Lagre som" boksen. Velg "Microsoft Excel-regneark." Det er flere Microsoft Excel-alternativer, men felles filformat er "Microsoft Excel-regneark." Lotus filen er konvertert.

Hint

  • Behold en kopi av den opprinnelige Lotus files.Check og dobbeltsjekke alle formler.
  • Microsoft Excel 2000 og senere versjoner ikke kjøre Lotus 1-2-3-makroer. Du må skrive makroer og deretter lagre filen som en "Microsoft Excel-arbeidsbok."