Slik konverterer Megavideo til AVI

Slik konverterer Megavideo til AVI


Megavideo er et gratis online video fellesskap som lar brukerne laste opp og dele videoer. Mega automatisk konverterer videoene du laster opp til FLV, uavhengig av hvilket format de er i. Den enkleste måten å konvertere Megavideo videoer (FLV) til AVI-format, er å laste dem ned til datamaskinen, og deretter konvertere dem med en video konvertering programvare. Mega ikke tillater brukere å laste ned videoer direkte fra deres hjemmeside, derfor trenger du en tredjeparts programvare for å laste ned videoer.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Clipnabber nettstedet. Klikk på "Last ned nå" -knappen for å laste ned Freecorder programvare, og klikk deretter på "Lagre fil" ved ledeteksten for å starte nedlastingen. Dobbeltklikk på den nedlastede filen på samme vinduet for å starte installasjonen.

2 Klikk på "Next" på hvert trinn på installasjonsveiviseren, og klikk på "Finish" -knappen for å fullføre installasjonen. Start nettleseren din. Verktøylinjen Freecorder vil bli installert i nettleseren din.

3 Åpne Megavideo nettside i nettleseren din og velge en video du vil laste ned. Klikk på "Play" for å starte videoen. Du kan velge å fortsette å spille av videoen eller stoppe det umiddelbart. Klikk på "Video History" knappen på verktøylinjen Freecorder. Klikk på "Lagre media til lagringskatalog" -knappen, og klikk "Lagre som video" -knappen. Videoen vil bli lastet ned til datamaskinen i FLV format.

4 Gå til Flvtoavi nettsiden og bla ned og klikk på "Last ned nå" -knappen. En zippet mappe vises på skrivebordet ditt. Høyreklikk på den og klikk "Pakk" -kategorien, og en mappe med samme navn vil vises ved siden av den du lastet ned. Dobbeltklikk på den for å åpne den.

5 Dobbeltklikk på "Flvtoavi" fil, som vil åpne Flvtoavi programvare. Ingen installasjon er nødvendig. Klikk på "Open" knappen og finn videoen du lastet ned fra Megavideo nettside. Klikk "Open" for å laste videoen.

6 Klikk på "Konverter" -knappen. En pop-up vindu vil vises etter konvertering er gjort med plasseringen av video i AVI-format. Konverteringstiden avhenger av lengden på videoen.