Slik konverterer mkv til AVI med samme kvalitet

Slik konverterer mkv til AVI med samme kvalitet


MKV-filer, som er Matroska videofiler, har evnen til å lagre video med undertekster. Dette gjør MKV et populært filformat for tv-serier og filmer. Hvis du har noen MKV-filer som du ønsker å konvertere til AVI uten at kvaliteten kan du gjøre det med River Past Video Cleaner. The River Past Video Cleaner er en video converter program som har kvalitetskontroll innstillinger video konvertering. Med River Past Video Cleaner, kan du raskt konvertere alle dine MKV-filer til AVI uten tap av kvalitet.

Bruksanvisning

1 Gå til River Past hjemmeside riverpast.com å laste ned og installere River Past Video Cleaner. Per januar 2010, er prisen $ 29,95 for programvaren. Det er en gratis prøveversjon som legger til et vannmerke i videoene dine. Også laste ned og installere den kombinerte fellesskap Codec Pack, som er nødvendig for å konvertere MKV-filer.

2 Start River Past Video Cleaner på datamaskinen. Klikk på "Add Files" -knappen for å legge til MKV-filer som du ønsker å konvertere.

3 Klikk på pilen ved "Output Format" for å utvide dine muligheter. Velg AVI som output filtype. Klikk på pilen ved "Video Settings" for å stille inn kvalitet, slik at det er det samme som MKV-fil. Velg "Samme som input" for å holde kvaliteten den samme.

4 Slå på pilen ved "Output Directory" for å angi plasseringen for den nye AVI filen skal lagres til.

5 Konverter til AVI ved å klikke på "Konverter" fra verktøylinjen. Se "Status" -kolonnen etter hvert MKV-fil for å se på konvertering progresjon. Når konverteringen er fullført vil du få en melding på skjermen. Bare klikk "OK" for å lukke meldingen og begynne å bruke dine nye AVI-filer.

Hint

  • River Past Video Cleaner fungerer bare på PCer som kjører Windows 98 Second Edition, ME, 2000, XP og Vista.