Slik konverterer MP4s til WMAs Med Freeware

Slik konverterer MP4s til WMAs Med Freeware


MP4s og WMAs er digitale medier filformater. MP4-filer kan inneholde både video eller lyd data; WMA-filer inneholder lyddata. Forskjellige formater fungerer ikke med alle digitale mediespillere, så hvis du har en MP4-fil som du ønsker å høre på en spiller som ikke anerkjenner MP4-format, må du konvertere den. Mange nettsteder tilbyr gratis konvertering programvare som lar deg konvertere MP4 til WMA.

Bruksanvisning

1 Velg ditt freeware konvertering programvare. Bruk nettsteder som Cnet.com å finne flere alternativer (se Ressurser). Les gjennom produktbeskrivelser og velge en som er både gratis (eller i det minste gratis å prøve for en periode) og en som er i stand til å konvertere MP4 til WMA, slik som Digital Medial Converter Pro 3.18.

2 Klikk på "Add Media" eller "Add Files" -knappen etter lansering den installerte konvertering programvare på datamaskinen. Søk etter MP4-filen du vil konvertere, og klikk "OK." MP4-filen skal vises i konvertering programvare hovedvinduet.

3 Klikk på "Konverter" eller "Konverter til" -knappen i din konvertering programvare. Avhengig av freeware du bruker, kan du enten velge "WMA" fra en liste eller bruke en rullegardinmenyen for å finne "WMA".

4 Klikk på "Konverter". Et nytt vindu vil dukke opp og vise deg konverteringen status. Vent til prosessen er ferdig. Gjenta om nødvendig for å konvertere annen lyd MP4s til WMAs.

Hint

  • Merk at forskjellige converter-programvare kan ha ulike funksjoner og alternativer.