Slik konverterer MPEG til ISO Video

Slik konverterer MPEG til ISO Video


MPEG-filformatet, som er video, kan konverteres til ISO format. En ISO-fil er en virtuell kopi av en CD / DVD, noe som betyr at den inneholder alt innholdet på platen. Dette er grunnen til at det er referert til som et bilde eller dupliserte fil. ISO-filen er laget for å sikkerhetskopiere CD / DVD-plater; i tilfelle skade eller tap, kan ISO-filen brukes til å lage en ny kopi av CD / DVD-plate. En DVD-brenner program kan konvertere MPEG filen til ISO-fil format.

Bruksanvisning

1 Kjøpe eller laste ned en DVD brenner program med muligheten til å konvertere MPEG-filer til ISO. Aurora MPEG til DVD-brenner, Roxio Creator og PowerISO er eksempler på programvare som kan gjøre denne oppgaven. Et annet alternativ er å laste ned en DVD brenner program fra CNET.com nettstedet.

2 Installer programvaren på datamaskinen ved hjelp av to alternativer: Sett setup platen i datamaskinen og installere ved å følge instruksjonene på satt opp veiviseren, eller dobbeltklikk på setup.exe-filen (dette er for programmer som har vært nedlasting) og følg installasjonsveiledningen.

3 Dobbeltklikk på DVD-brenning programmets ikon på skrivebordet for å kjøre den. Du kan også klikke på skrivebordet "Start" -knappen, åpne "Alle programmer" og klikk programmet på listen.

4 Klikk på "Import" eller "Add Files" -knappen i programmet for å legge til MPEG-fil til DVD program prosjektet. Dobbeltklikk på MPEG-filen i dialogboksen Bla gjennom å laste den.

5 Klikk på "Create ISO" eller "Lagre som Disc Image" i den brennende programmet. DVD-prosjektet vil bli reddet av datamaskinen på harddisken i ISO-format.

6 Velg mappe på harddisken for ISO-bildefilen for å spare på når "Lagre som" ledetekst. Klikk på "Lagre" knappen og ISO vil spare til mappen velges.