Slik konverterer Mpeg til SWF

Slik konverterer Mpeg til SWF


Hvis du har en video som du ønsker å laste opp i Flash-format, må du konvertere video fra MPEG til SWF-filer for enklere konvertering og visning. Hvis du ikke har riktig format, kan folk ikke kunne se videoen riktig. Komprimere videoen betyr at du gjøre det til en overkommelig fil og er da i stand til å laste det opp og publisere den på en nettside enkelt og raskt.

MPEG-komprimering er standarden som ble vedtatt av MPEG og er den måten at digital lyd og video er kodet. En SWF-fil er den frittstående fil brukes på en Macromedia Flash-fil og står for Shockwave fil.

Bruksanvisning

Slik konverterer Mpeg til SWF

1 Last ned en konvertering program som vil konvertere MPEG Video til Flash (SWF). Sorenson Squeeze er et flott produkt å bruke hvis du er villig til å kjøpe programvare. Det er også fri programvare på markedet for det formål å konvertere video.

2 Start programvaren.

3 Importer video som kommer til å bli omdannet til programvaren du nettopp lansert. Denne videoen vil være i MPEG-format. Hvis du skal trimme videoen før du konvertere den til en Flash-fil, gjør det på denne tiden.

4 Velg Lydutgang Format som du ønsker å bruke. Den mest populære lydformat er MP3. Velg enten Stereo eller Mono avhengig av din preferanse. Velg frekvens og bitrater for lydformat.

5 Velg Video Output Format. Angi prosentandel av bildefrekvens, bithastighet og rammestørrelse. Velg "Noise Reduction" alternativer for å eliminere bakgrunnsstøy som suset av et klimaanlegg. Skriv inn din video codec.

6 Klikk på "Konverter Video" etter at du har lagt inn alle formateringsalternativer. De fleste programmer vil konvertere filene du har valgt i grupper og tiden det tar, avhenger av størrelsen på rammene. Etter konverteringen er fullført, kan du laste opp SWF-fil til nettstedet ditt som en frittstående Flash-fil. Hvis du bare vil ha en SWF, sørg for at du ikke utilsiktet velge en innstilling som gjør at video å konvertere til en FLV eller HTML.