Slik konverterer MPG filer til MOV-format

Hvis du har noen MPG-format videofiler på datamaskinen som du vil bruke i andre redigeringsprogrammer eller enheter, kan du konvertere MPG filer til MOV format. Den MOV formatet er vanligvis sett i QuickTime. En rask og enkel måte å konvertere MPG filer til MOV-formatet er med Media Convert nettsiden. Det er en online filkonvertering nettsted som er gratis å bruke og gjør konverteringer umiddelbart i stedet for å gjøre deg vente i timevis.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren på datamaskinen din. For å komme i gang på konvertering, hodet til Media Convert nettsted (se Ressurser).

2 Sjekk din standardplassering. Det er fem forskjellige filkonvertering faner på skjermen. Du må være på den lokale kategorien Filkonvertering, som skal være standardkategorien, for å gjøre din filkonvertering.

3 Plasser musen over det tomme feltet for "File" og klikk. Dette vil åpne et File Upload vindu slik at du kan velge den MPG filen du ønsker å konvertere til MOV. Når du har valgt filen, vil du se Input Format typen oppdatering til MPG til høyre. Hvis den ikke gjør det, kan du velge den fra rullegardinmenyen.

4 Se ned under annonsene på Output Format informasjon. Du vil se to rullegardinmenyer. Klikk bare på den andre menyen og velg "MOV" for output format.

5 Flytt til høyre for utgangsdelen for å finne en liten, farget knapp med "OK" på den. Klikk på denne for å begynne å konvertere filen. Når du gjør det, vil skjermen endre og oppdatere som filen går gjennom konverteringen pågår. Når filen er konvertert, vil skjermen ha en nedlastingslenke på den. Høyreklikk på den for å lagre den nye MOV-filen til datamaskinen.