Slik konverterer MPG til VCD format

En VCD er en "video CD." Det er en standard CD-ROM som inneholder videofiler som er formatert til å bli spilt i en DVD-spiller. Fordelen for dette formatet er at det tillater deg å brenne video på plater, selv om du ikke har en DVD-brenner. Ulempen er at, i motsetning til å holde nesten 5 gigabyte med informasjon, kan en VCD bare holde 700MB. Det finnes en rekke programmer som kan konvertere MPG video filformat til VCD.

Bruksanvisning

1 Bruk Nero Burning ROM (se Ressurser). Nero Burning ROM kan brenne dusinvis av ulike typer CDer, DVDer og Blu-ray-plater, inkludert VCD fil format. Åpne Nero Burning ROM, velg "Video CD" fra "CD" liste over alternativer og dra MPG-fil inn i vinduet på skjermen. Klikk "Burn" for å konvertere MPG til riktig format og brenne den på en CD, og ​​skaper en VCD.

2 Bruk magi VCD brenner (se Ressurser). I motsetning til Nero Burning ROM, er magi VCD Burner designet for en ting og en ting bare - brenning VCD. Når du har lastet ned og installert magi VCD brenner, åpne den opp og dra MPG filen inn i hovedvinduet til programmet. Du kan angi noen siste liten-innstillinger endringer med boksene på venstre side av skjermen. Klikk "Burn" for å brenne VCD fra MPG videofilen.

3 Bruk VCD brenner (se Ressurser). VCD Burner vil tillate deg å brenne noen videofil format du ønsker (ikke bare MPG) til VCD-plater. Åpne VCD brenner, dra MPG videofilen i tomt vindu på skjermen. Velg CD-brenner fra "Device" drop-down menyen og klikk "VCD" under "Burn Mode." Klikk på "Burn" -knappen for å fortelle VCD brenner for å konvertere MPG filen til riktig format og brenne den som en VCD ved hjelp av datamaskinen.