Slik konverterer Newline for MySQL

Konvertering linjeskift i MySQL felt kan være nyttig når du ønsker å vise data i et annet program eller operativsystem som bruker en annen linjeskift karakter. En linjeskift karakter presiserer at følgende tekst skal vises på neste linje. Den linjeskift i teksten kan være "\ n", "\ r" eller "\ r \ n", avhengig av operativsystemet. Du kan bruke MySQL "BYTT" funksjon for å konvertere linjeskift.

Bruksanvisning

1 Logg inn til MySQL-databasen ved å åpne en terminal eller et verktøy, for eksempel phpMyAdmin, skrive "mysql -u brukernavn -p passord" og trykke "Enter". Erstatt "brukernavn" og "passord" med det faktiske påloggingsinformasjon.

2 Koble til databasen du vil bruke ved å skrive "koble database" og trykke "Enter". Erstatt "databasenavn" med det faktiske navnet på databasen.

3 Konverter linjeskift i en MySQL streng med funksjonen "erstatte" ved å skrive:

UPDATE MyTable SET mycolumn = REPLACE (mycolumn, CHAR (10), '');

eller

UPDATE MyTable SET mycolumn = REPLACE (mycolumn, CHAR (10) + CHAR (13), '');

eller

UPDATE MyTable SET mycolumn = REPLACE (erstatte (mycolumn, CHAR (10), ''), CHAR (13), '');

Erstatt "MyTable" og "mycolumn" med informasjonen for databasen. Funksjonen "erstatte" tar som argumenter strengen til å endre, strengen for å erstatte og strengen for å erstatte den med. Ved hjelp av '' som den tredje argumentet fjerner effektivt linjeskift karakter. Alternativt kan du erstatte '' med en streng som "", som er en HTML linjeskift. "CHAR (10)" er '\ n', linjeskift karakter. "CHAR (13)" er "\ r", vognreturtegn. "CHAR (10) + CHAR (13)" er "\ r \ n", et linjeskift, etterfulgt av linjeskift. Hvilke søke å bruke, avhenger av hvordan linjeskift vises i teksten. Windows bruker vanligvis "\ r \ n", mens Unix-lignende systemer og Mac OS X bruker "\ n".

Hint

  • MySQL har ikke noe problem å lagre linjeskift. Hvis målet ditt er å vise teksten i HTML, kan du bruke PHP "nl2br" -funksjonen for å sette inn HTML linjeskift tag, "", før alle linjeskift.