Slik konverterer PAB til RTF

Slik konverterer PAB til RTF


Konvertering av filer som brukes til å kreve at du finner en bestemt nettside som var i stand til å konvertere de spesifikke filer du ønsket å konvertere. Nå konvertere filene dine har aldri vært enklere med etablering av flere nettsteder som kan konvertere nesten alle filtyper du kan forestille deg.

Bruksanvisning

Slik konverterer PAB til RFT

1 Skriv www.freefileconvert.com i din nettleser. Pass på at "Konverter File" knappen er valgt øverst på siden før du trykker på "Browse" for å finne filen. Velg utdatafilen å konvertere den opprinnelige filen inn i (i dette tilfellet, RFT). Klikk på "Konverter" og velg hvor du vil lagre den nye RFT-fil.

2 Skriv www.zamzar.com i din nettleser. Pass på at "Konverter File" knappen er valgt øverst på siden før du trykker "Velg fil" for å finne filen. Velg utdatafilen å konvertere den opprinnelige filen inn i (i dette tilfellet, RFT). Skriv inn din e-postadresse for å sende den endelige filen til. Klikk på "Konverter" og sjekke e-post for filen.

3 Skriv www.convertfiles.com i din nettleser. Trykk på "Browse" for å finne filen du vil konvertere. Velg utdatafilen å konvertere den opprinnelige filen inn i "Input Format" -delen. (I dette tilfellet, RFT). Klikk på "Konverter" og lagre filen der du vil ha den på datamaskinen.

4 Skriv www.youconvertit.com i din nettleser. Trykk "Select It" for å finne filen du vil konvertere. Velg utdatafilen å konvertere den opprinnelige filen inn i "Konverter til" -delen (I dette tilfellet, RFT). Skriv inn din e-postadresse i feltet. Klikk på "Konverter" og sjekke e-post på filen.