Slik konverterer PDF til DXF for Free

Slik konverterer PDF til DXF for Free


DXF, som står for tegning utvekslingsformat, er et filformat som brukes av Autodesk dataassistert konstruksjon (DAK) filer. De kan åpnes i programmer som AutoCAD, men er kompatibel med andre vektorbaserte programmer, noe som gjør det nyttig for samarbeid og deling av filer. DXF er også brukt til å konvertere en Portable Document Format (PDF) til en CAD-fil uten AutoCAD. Selv om det ikke er noen gratis online konverteringsprogrammer, er det noen shareware-programmer som lar deg gjøre det ved hjelp av en gratis prøveversjon.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en gratis prøveversjon av Aide PDF til DXF Converter. Programmet lar deg konvertere en PDF til DXF, og vil selv konvertere en stor mengde av PDF-filer på en gang. Åpne programmet fra Start-menyen i Windows, og klikk deretter på "Add PDF-filer." En "Åpne" dialogboksen vises. Bla datafiler for å velge en PDF-filen du vil konvertere. Klikk "Open." Klikk på knappen til høyre for "Output DXF Folder" -feltet for å velge en målmappe for den konverterte filen. Klikk på "Konverter" og vent mens DXF-filen er opprettet.

2 Last ned en gratis prøveversjon av PDF2CAD og installere den på datamaskinen. Åpne PDF2CAD, klikk på "Browse" for å finne PDF-filen du vil konvertere. Bla gjennom filene dine for å velge et dokument, og klikk "Legg til" for å fortsette. Filen du velger vil vises i valgvinduet. Klikk "Next". Klikk på "Browse" under "Destination File" for å velge en målmappe for DXF filen. Klikk på "Konverter" for å lagre den.

3 Last ned gratis prøveversjon for AutoDWG og starte den. Klikk "Legg til fil." Bla gjennom filer på datamaskinen din for å velge en PDF-fil. Velg "DXF" som output format. Velg den versjonen av AutoCAD som du vil at filen skal være kompatibel. Ved siden av "Output Format", klikk på "Browse" for å velge en mappe for filen. Klikk på "Konverter" for å lagre filen som en DXF fil.