Slik konverterer PDF til DXF Med Freeware

Slik konverterer PDF til DXF Med Freeware


DXF, eller tegning utvekslingsformat, er et filformat laget av Autodesk for CAD, eller Computer Assisted Tegning, filer. PDF eller Portable Document Format, blir brukt filer for deling av DAK-filer og andre dokumenter fordi de ser det samme på hver datamaskin. Hvis du har CAD-filer i PDF-format, kan du konvertere dem tilbake til DXF-format med et freeware program. De DXF-filer kan igjen redigeres i CAD-programmer.

Bruksanvisning

1 Last ned Aide PDF til DXF Converter (se Ressurser) og installere det ved å følge instruksjonene på skjermen. Velg en PDF-fil ved å klikke på "File" og "Legg til en PDF-fil" i Aide PDF til DXF Converter vinduet, deretter bla til PDF-filen og dobbeltklikk på den. Klikk på "..." knappen til høyre for "Output DXF Folder", bla til en fil for DXF filen og klikk "OK." Konverter PDF til en DXF ved å klikke på "Konverter" -knappen nederst til høyre i vinduet.

2 Installer Able2Extract (se Ressurser). Klikk "Try" og "Continue Trial" i Able2Extract vinduet etter installasjon. Åpne en PDF-fil ved å klikke på "File" og "Open" i Able2Extract vinduet, bla gjennom til en PDF-fil og dobbeltklikke på den. Velg hele PDF-filen ved å klikke på "Rediger" og "Velg Alle sider" og deretter konvertere den til en DXF fil ved å klikke på "File" klikke "Konverter til DXF / DWG," og klikke "Konverter". Skriv inn et navn på DXF-filen i dialogboksen for lagrings og klikk "Lagre", deretter "Complete Conversion."

3 Bruk AutoDWG & # 039; s PDF til DXF Converter (se Ressurser). Klikk på "..." knappen til høyre for "Vennligst velg en PDF-fil for å konvertere" boksen i PDF til DXF Converter vindu etter å ha installert det, bla til en PDF-fil og dobbeltklikker på den. Klikk "DXF" ved siden av "File Type" under "Output" og konvertere PDF-filen ved å klikke på "Konverter" i nedre høyre hjørne av vinduet.