Slik konverterer PDF til DXF Online

Slik konverterer PDF til DXF Online


A (Format Tegning Exchange) fil DXF er et format opprettet av AutoCAD. Arkitekter og designere vanligvis bruker AutoCAD programvare for å lage oppsett av boliger, bygninger og modeller. Hvis du har en fil PDF (Portable Document Format) som inneholder en modell eller tegning som du ønsker å konvertere til DXF-format, kan du gjøre det på nettet.

Bruksanvisning

1 Bruk PDF til DXF Converter tilbys av Aide DAK (se lenke i Referanse-delen). Denne programvaren lar deg konvertere tusenvis av PDF-dokumenter til DXF med en batch prosessering funksjon. Legg hver enkelt PDF-fil eller en mappe full av filer til prosjektet listen definere output-mappen, og klikk på "Konverter" for å starte jobben. Programmet er kompatibelt med Windows og en gratis prøveversjon er tilgjengelig.

2 Konvertere PDF-fil ved hjelp Able2Extract, en DXF konvertering program fra Investintech (se lenke i Referanse-delen). Etter nedlasting dette verktøyet kan du umiddelbart begynne å laste opp PDF-dokumenter. Tilsett PDF til prosjektet og velg alternativet for å konvertere til DXF. Deretter kan du laste DXF-filen i AutoCAD-programmet. Programmet, som er kompatibel med Windows-operativsystemer, er tilgjengelig for en gratis prøveversjon for en begrenset periode, slik at du kan teste den for å sikre at det oppfyller dine behov.

3 Lag din DXF fra en PDF-fil med pdf2cad fra VisualIntegrity (se lenke i Referanse-delen). Dette programmet kan trekke CAD tegne elementer fra en PDF-fil i løpet av få sekunder. Du kan konvertere hele filen eller bare noen få sider, og roter produksjonen ved hjelp av dette verktøyet. Bare dra en PDF-fil fra datamaskinen til den pdf2cad ikonet på skrivebordet for å starte konverteringen. Last ned en prøveversjon av programmet først, deretter velge mellom en enkel, Pro CL, Pro-tjeneste eller Pro SDK alternativ for både vanlige brukere og utviklere.