Slik konverterer PDF til MP3 Med Natural Reader 7

Slik konverterer PDF til MP3 Med Natural Reader 7


Natural Reader 7 er en tekst-til-tale-program. Den kan oppdage eventuelle markert tekst på en dataskjerm, og et par klikk senere, lese den høyt for deg. Det kan like gjerne konvertere et valgt tekst til MP3. Hvis du bruker Adobe Reader for PDF-filer, er tekst-til-tale-prosessen enda enklere, via Adobe Reader plug-in som er installert når du installerer Natural Reader 7. konvertering til MP3 prosessen tar noen få minutter, etter som du kan lytte til PDF på en hvilken som helst enhet som spiller MP3-filer.

Bruksanvisning

1 Start Adobe Reader og åpne PDF-filen du ønsker å konvertere til MP3.

2 Marker teksten i PDF-filen du ønsker å konvertere. Hvis du ønsker å velge all teksten, holder du nede "CTRL" og trykk på "A" på tastaturet.

3 Klikk på knappen merket "MP3" på Natural Reader 7 Adobe Reader plug-in.

4 Velg "MP3" fra formatalternativene.

5 Velg mappen på harddisken som du ønsker å lagre MP3.

6 Klikk på "Konverter nå." Konverteringsprosessen vil ta litt tid, noen minutter eller noen timer hvis PDF inneholder hundrevis av sider med tekst.

Hint

  • Hvis du har problemer med å konvertere PDF til MP3 i Natural Reader 7, prøver å konvertere den til WAV stedet. Deretter konvertere WAV fil til MP3 i en ekstern lyd konvertering program som Enhver Audio Converter, Switch Audio Converter eller Xilisoft Sound Converter (se Resources.)