Slik konverterer PDF til RTF med Freeware

Portable Document Format (PDF) er ofte brukt for elektronisk utveksling av data, siden dette formatet reduserer filstørrelsen og er kompatibel med alle PC-plattformer. Til tross for disse fordelene, er PDF-formatet ikke er praktisk hvis du trenger å redigere dokumentet. Rikt tekstformat (RTF) er en spesielt formatert tekst som lar deg enkelt endre filen med Microsoft Word eller andre tekstbehandlingsprogram. Bruk tilgjengelige freeware eller online tjenester for å konvertere PDF-filen til RTF-format.

Bruksanvisning

på nett

1 Naviger online til en gratis fil konverter nettside, for eksempel freefileconvert.com eller freedownloadscenter.com. Klikk på knappen "Konverter File".

2 Klikk på "Browse" -knappen ved siden av "Input File" boksen. Finn en PDF-fil på datamaskinen og dobbeltklikk på filnavnet.

3 Velg "rtf" i boks "Output Format" og klikk på "Konverter" -knappen.

4 Høyreklikk på filnavnet med "RTF" forlengelse og velg "Lagre mål som". Klikk på "Lagre" for å lagre RTF-fil på datamaskinen.

Last ned Freeware

5 Last ned programmet installasjonsfilen til datamaskinen din fra en gratis fil konverter nettside, for eksempel freefileconvert.com eller freedownloadscenter.com.

6 Klikk på "Start" i Windows og velg "Computer" for å åpne Windows Utforsker.

7 Naviger til mappen der du lagret installasjonsfilen ved hjelp av Windows Utforsker.

8 Dobbeltklikk på installasjonsfilen og følger noen enkle instruksjonene på skjermen for å installere freeware på datamaskinen.

9 Klikk på freeware-ikonet på skrivebordet for å starte programmet.

10 Klikk på boksen "PDF-fil" i freeware vinduet for å finne en PDF-fil på datamaskinen.

11 Velg konverteringsmodus "PDF-> RTF."

12 Klikk på boksen "Lagre som" for å velge en mappe å lagre RTF-fil.

1. 3 Klikk på "Start" for å konvertere PDF-filen til RTF-format.