Slik konverterer QCP til MID

QCP filer er PureVoice lydfiler og brukes vanligvis med mobiltelefoner som ringetone filer. Hvis du har noen QCP filer som du ønsker å redigere som multi-track-filer, kan du konvertere QCP filer til MID-filer, som noen ganger referert til som MIDI-filer. For å konvertere QCP til MID, må du først konvertere den QCP filen til en MP3-fil og deretter konvertere denne filen til MID-fil. Selv om det er en prosess i to deler, er det forholdsvis enkelt.

Bruksanvisning

Konverter QCP til MP3

1 Bruk din nettleser for å gå til Media Convert nettsted (se "Andre ressurser" nedenfor). Det er et gratis online-fil konvertering nettsted der du kan konvertere QCP til MP3.

2 Legg inn QCP fil for konvertering ved å klikke på "Velg fil" eller "Bla gjennom". Knappen skiller mellom nettlesere.

3 Finn "Output Format" -feltet under de to blokk reklame. Velg MP3 som output filtype fra menyen.

4 Konverter QCP til MP3 ved å klikke på "OK" og venter på den nye filen. Skjermen oppdateres hvert få sekunder mens filen konverterer. Når det er gjort vil det være en nedlastingslenke på skjermen for MP3-filen. Last ned filen til datamaskinen.

Konverter MP3 til MID

5 Besøk IntelliScore nettsted (se "Andre ressurser" nedenfor). Last ned og installer IntelliScore Ensemble omformer. Det er gratis å laste ned, og har en gratis prøveversjon, men det er en avgift for å beholde den.

6 Start IntelliScore Ensemble på datamaskinen. Opprett et nytt prosjekt ved å klikke på ikonet på verktøylinjen som ser ut som et tomt dokument. Dette vil åpne opp Project Wizard Ny.

7 Importere MP3-filen ved å velge "Importer fra fil" under "Motta Audio." Velg MP3-fil fra datamaskinen. Klikk "Next".

8 Endre filnavnet hvis du vil. Hvis ikke, kan du la navnet som det er. Klikk "Next" for å fortsette. Fortsett å klikke på "Next" til "Finish" -knappen vises.

9 Klikk "Finish" for å lukke veiviseren Nytt prosjekt og starte konverteringen. En konvertering resultater vindu vises når det er gjort. Klikk "Close" og du vil være i stand til å bruke den nye MID-fil.