Slik konverterer RMVB til m4v

RMVB filer er videofiler som er Realnetworks format, og er designet for bruk i videospillere som Realplayer. Hvis du har noen RMVB filer på datamaskinen din som du ønsker å være i stand til å se på den bærbare enheten, endre eller til bruk i et annet program, kan du konvertere RMVB videofiler til en m4v-fil. AVS Video Converter er et populært RMVB til m4v Converter fra CNET Download Center som raskt kan konvertere RMVB fil for deg.

Bruksanvisning

1 Trekk opp AVS Softwares nettsted i nettleseren din. Last ned AVS Video Converter og installere det på din datamaskin. Den leveres med en gratis prøveperiode, men etter at du laster den ned, du må betale for å beholde den. The 2009 kostnad: $ 39.

2 Bruk musen til å klikke på "Til MOV" knappen på verktøylinja. MOV-filer er QuickTime-filer, og en m4v-fil er en type MOV-fil.

3 Finn feltet for "Profil". Klikk på rullegardinvalg, og plukke m4v fra den type MOV-filer som er oppført.

4 Se etter den første "Browse" -knappen som er under "Om" -knappen på verktøylinjen. Klikk på den, og velg RMVB filer som du ønsker å konvertere. Dette er dine innspill filer.

5 Klikk på lavere "Browse" -knappen for å sette output plassering for de nye m4v filer. Dette vil være der de nye filene vil spare til en gang de er skapt i konverteringen.

6 Se til nederst til venstre på skjermen for "Konverter nå" -knappen. Klikk på denne knappen, og konverteringen vil begynne. En fremdriftsindikator ved siden av det vil fylle over som filen konverterer. Når prosessen er ferdig, vises en konvertering oppsummering skjerm, og du skal klikke på "OK" for å fullføre. Du kan deretter bruke de nye m4v filer.