Slik konverterer RMVB til WMV

Hvis du har noen Realmedia RMVB videofiler på datamaskinen din som du ønsker å være i stand til å bruke og manipulere med andre programmer og enheter, må du konvertere RMVB filer til en annen videofil format, for eksempel WMV. RMVB filer kan konverteres til WMV med en video converter program som støtter begge formatene. Den Xilisoft RM Converter er et populært RMVB til WMV video converter program. Med Xilisoft RM Converter, kan du raskt og enkelt konvertere RMVB til WMV.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Xilisoft RM Converter fra Xilisoft nettstedet. Den Xilisoft RM Converter er gratis å laste ned og prøve, men du må betale for en lisens til å beholde den. (2009 Xilisoft RM Converter lisens: $ 29,95.)

2 Åpne Xilisoft RM Converter på datamaskinen, og klikk på "Add Files" -knappen. Velg RMVB filer du vil konvertere.

3 Finn rullegardinmenyen nær ordet "Profil". Bruk rullegardinmenyen for å velge WMV som output filtype.

4 Klikk på "Browse" -knappen ved "Destination" -feltet, som er rett under "Profil". Velg destinasjonen på datamaskinen der du vil at WMV-filer som skal lagres.

5 Klikk på konvertere knappen på verktøylinjen. Den har bildet av en filmstripe med en grønn pil på den. En fremdriftslinje nederst på skjermen viser status for konverteringen. Klikk "OK" når pop-up vises slik at du vet at konverteringen ble en suksess. De nye filene vil være i målmappen for deg å bruke.