Slik konverterer Rx2 til WAV

Det finnes dusinvis av programvare etiketter som bruker lyd i en eller annen form. Noen er video redigering programmer, mens andre skaper musikalske riff selv. Men med mangfoldet av programvaren kommer en rekke filformater. Mange program merker bære sine egne spesifikke filformater, noe som gjør det ekstremt vanskelig å ta en lydfil fra ett program og importere den til en annen. To av disse filtypene er Rx2, som primært brukes med noen lydopptak programvare, og den mye brukte WAV, laget av Microsoft og støttes av de fleste programmer. Dette er hvordan å konvertere Rx2 til WAV.

Bruksanvisning

1 Last ned Super Audio Converter. Klikk på linken under Referanser nedenfor. Dette vil ta deg til en gratis nedlasting av en fil konverter som heter "Super Audio Converter."

2 Rull ned og klikk "EXE-fil (4.6 MB)."

3 Dobbeltklikk på det nylig nedlastede filen. Dette vil vises enten i en "Downloads" pop-up vindu eller som et ikon på skrivebordet.

4 Klikk "OK" og deretter "Kjør" når du blir spurt om du ønsker å kjøre programmet.

5 Klikk "Yes" når du blir spurt om du ønsker å installere Super Audio Converter.

6 Klikk "Next" når konfigurasjonsveiviseren laster.

7 Klikk "Next" for å godkjenne Destination Directory. Du kan endre plasseringen ved å markere plasseringen, klikke på "Backspace" og deretter skrive inn ønsket sted.

8 Klikk "Next" når vist på "Menu Folder."

9 Klikk "Next" igjen og klikk "Install" for å starte installasjonen.

10 Klikk "Yes" når vist i Windows Media Format lisensavtalen.

11 Klikk "OK" når et popup-vindu vises som sier at installasjonen er fullført.

12 Klikk på "Finish".

1. 3 Åpne "Super Audio Converter."

14 Dra lydsporet inn i vinduet, klikk på "From WAV" på toppen av skjermen, og klikk på "Start Konverter." Konverteringen vil begynne.