Slik konverterer tekst til Curves i Paint Shop Pro Photo XI

Slik konverterer tekst til Curves i Paint Shop Pro Photo XI


Grafisk design programmer har virkelig lov image og merkevarebygging for å kunne krysse over til den neste generasjon av design. En av de mest brukte funksjonene når du lager logoer i slike programmer er å konvertere tekst til kurver rundt gjenstander og bilder. Hvis du noensinne har sett avrundet logoer som har tekst som grenser kurvene, disse er eksempler på bilder som implementerer denne funksjonen.

Bruksanvisning

Slik konverterer tekst til Curves i Paint Shop Pro Photo XI

1 Opprett en sirkulær eller buet objekt. Den enkleste måten å lage en sirkulær objekt er ved å venstreklikke på "Preset Shape" -verktøyet funnet i verktøylinjen paletten til venstre. Velg en sirkulær objekt og venstre-klikk for å lage den. Deretter drar musepekeren på hjørnene av den sirkulære objekt til størrelsen det som ønsket.

2 Legg inn teksten til den sirkulære objekt. Venstre-klikk på "A" -knappen, enten funnet på kommandolinjen eller verktøylinjen paletten til venstre. Dra markøren over grensen til sirkulære objekt til du ser understreking kurve som en halvsirkel. Når den gjør det kurve, venstre-klikk og et tekstegenskaper åpnes.

3 Lag ønsket tekst. Skriv inn ønsket tekst og velge skriftstørrelse og stil, deretter klikker du "OK" for å sette skriften til bildet. Skrift vil automatisk kurve rundt toppen av den sirkulære objekt.

4 Lagre den ferdige bildefilen. Sørg for å lagre det ferdige bildefilen ved å trykke på hurtigtastene "Ctrl-S." Velg ønsket filformat for å spare inn og klikk "OK" for å lagre filen.

Hint

  • Lek litt med ulike skrifttyper, som noen blir flekkete når du kurven teksten rundt et objekt.
  • Sørg for å lagre en master kopi av bildet; når du konvertere den til et standard bilde forlengelse, vil objektene fusjonere til ett bilde.